Παρασκευή 13 Νοέμβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΠΟΥΔΑΖΟΥΣΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΗΣ ΚΝΕ
Διαδικτυακές εκδηλώσεις

Πλούσια δραστηριότητα, με τίτλο «Οι εξελίξεις της εποχής μας φωνάζουν: Ρεαλισμός ο Σοσιαλισμός!», προετοιμάζει για το μήνα Νοέμβρη η Περιφερειακή Οργάνωση Σπουδάζουσας Θεσσαλονίκης της ΚΝΕ, διοργανώνοντας διαδικτυακές εκδηλώσεις, συζητήσεις και βιβλιοπαρουσιάσεις μέσω της πλατφόρμας ZOOM.

Ανάμεσα στις εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί, αυτές τις μέρες γίνονται οι εξής:

  • Σήμερα Παρασκευή:

Οι Οργανώσεις της ΚΝΕ σε Ιστορικό - Αρχαιολογικό του ΑΠΘ και ΒΣΑΣ του ΠΑΜΑΚ πραγματοποιούν από κοινού εκδήλωση - παρουσίαση της μπροσούρας του ΚΣ της ΚΝΕ «Αλήθειες και Ψέματα για τον σοσιαλισμό: Για την παραχάραξη της Ιστορίας». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 18.30 στο ZOOM. Θα μιλήσει ο Δημήτρης Περδίκης, μέλος του Γραφείου Σπουδάζουσας Θεσσαλονίκης της ΚΝΕ.

Link: https://us02web.zoom.us/j/85076142238. Κωδικός: 1234.

Οι Οργανώσεις της ΚΝΕ σε Μηχανολόγους Μηχανικούς της Πολυτεχνικής Σχολής διοργανώνουν διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα «Think outside the box! 4η βιομηχανική επανάσταση & Σοσιαλισμός». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 19.00 στο ZOOM. Θα μιλήσουν ο Περικλής Καλπακίδης, μέλος του Γραφείου Σπουδάζουσας Θεσσαλονίκης της ΚΝΕ, και ο Βαγγέλης Τσιμπλίδης, μέλος του ΤΣ Πολυτεχνείου.

Link: https://authgr.zoom.us/j/96154563622

Η ΟΒ ΤΕΦΑΑ της ΤΟ Υγείας της ΚΝΕ πραγματοποιεί διαδικτυακή εκδήλωση με τίτλο «Ο αθλητισμός την εποχή της πανδημίας». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 19.00 στο ZOOM. Θα μιλήσει η Νικολέτα Θεογνώστου, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κ. Μακεδονίας της ΚΝΕ.

Link: https://authgr.zoom.us/j/2508708239

  • Αύριο Σάββατο:

Οι Οργανώσεις της ΚΝΕ στα Τμήματα Πολιτικών Επιστημών, Ψυχολογίας και Ξένων Γλωσσών του ΑΠΘ διοργανώνουν από κοινού διαδικτυακή εκδήλωση με τίτλο «Ο ρόλος της γυναίκας στη σοσιαλιστική οικοδόμηση». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 19.00 μέσω ZOOM. Θα μιλήσουν η Αθανασία Χατζή, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κ. Μακεδονίας του ΚΚΕ, και η Αννα - Μαρία Ηλιού, μέλος του Γραφείου Σπουδάζουσας Θεσσαλονίκης της ΚΝΕ.

Link: https://us02web.zoom.us/j/88142804666. Κωδικός: 1234.

  • Την Κυριακή 15 Νοέμβρη:

Οι Οργανώσεις της ΚΝΕ σε Παιδαγωγικό, Ψυχολογικό, Φιλοσοφίας και Παιδαγωγικής του ΑΠΘ καθώς και στα ΕΚΠ και ΜΕΤ του ΠΑΜΑΚ πραγματοποιούν διαδικτυακή παρουσίαση της μπροσούρας του ΚΣ με τίτλο «Μια πρώτη γνωριμία με την επαναστατική θεωρία». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 18.00 μέσω ZOOM. Θα μιλήσει η Κωνσταντίνα Τσιουπρά, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ, και ο Θοδωρής Σταϊκόπουλος, μέλος του Γραφείου Σπουδάζουσας Θεσσαλονίκης της ΚΝΕ.

Link: https://us02web.zoom.us/j/89230283849. Κωδικός: 1234.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ