Σάββατο 21 Νοέμβρη 2020 - Κυριακή 22 Νοέμβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΙΔΕΡΗΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΙΔΕΡΗΣ
ΦΩΤΟ 7

Στη μνήμη των αγωνιστών από τη Σαϊδόνα, ΗΛΙΑ ΝΟΕΑ (φωτ.), έφεδρου ανθυπολοχαγού στον πόλεμο της Αλβανίας, μέλους του ΚΚΕ, αρχηγού της ανταρτοομάδας της Σαϊδόνας, που χτύπησε τους Ιταλούς και τους ντόπιους συνεργάτες τους το Μάρτη του 1942, καταδικάστηκε από έκτακτο ιταλικό στρατοδικείο και εκτελέστηκε στην Καλαμάτα το Μάη του 1942, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΛΑΜΠΑΤΣΕΑ (φωτ.), τελειόφοιτου της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, κομμουνιστή Ακροναυπλιώτη, ενός από τους 200 εκτελεσθέντες στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής την Πρωτομαγιά του 1944, ΛΕΩΝΙΔΑ (ΛΟΥΗ) ΚΑΣΤΡΙΤΣΕΑ, που δολοφονήθηκε από τους Χίτες, στα 19 του χρόνια, τον Αύγουστο του 1947, ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ (ΒΑΣΟΥ) ΚΑΣΤΡΙΤΣΕΑ (φωτ.), έφεδρου ΕΛΑΣίτη, υπεύθυνου Κέντρου Πληροφοριών των ανταρτών του ΔΣΕ στο Συγκρότημα Ταϋγέτου, που πέθανε το 1976, ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΣ (ΛΟΥΛΑΣ) ΚΑΣΤΡΙΤΣΕΑ (φωτ.), υπεύθυνης Επιμελητείας των μαχητών του ΔΣΕ στο Συγκρότημα Ταϋγέτου, που πέθανε το 1988, ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ (ΝΩΝΤΑ) ΚΑΣΤΡΙΤΣΕΑ (φωτ.), μαχητή του ΔΣΕ στο Συγκρότημα Ταϋγέτου, τραυματία στη μάχη της Βαμβακούς Λακωνίας, που πέθανε το 1996, ΓΕΩΡΓΙΑΣ (ΓΙΩΡΓΙΤΣΑΣ) ΚΑΣΤΡΙΤΣΕΑ (φωτ.), μαχήτριας του ΔΣΕ στο Συγκρότημα Ταϋγέτου, που πέθανε το 2016, ΚΩΣΤΑ ΞΥΔΕΑ (φωτ.), Ταγματάρχη του ΔΣΕ στο Συγκρότημα Ταϋγέτου, που έπεσε ηρωικά στα Πηγάδια Ταϋγέτου το 1949, ο Αριστοτέλης Καστριτσέας προσφέρει το ποσό των 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Λόφου Αξιωματικών Περιστερίου.

***

Στη μνήμη των αγαπημένων μας γονιών ΜΑΝΩΛΗ και ΚΑΛΛΙΟΠΗΣ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ και των αδελφών μας ΓΡΗΓΟΡΗ, ΦΕΡΕΝΙΚΗΣ και ΜΑΡΙΑΣ, που ποτέ δεν ξεχνάμε, προσφέρουμε στο ηρωικό και αλύγιστο ΚΚΕ το ποσό των 100 ευρώ μέσω ΚΟΒ Λόφου - Σφαγείων Καλλιθέας.

ΡΕΠΟΥΣΗΣ ΣΠΥΡΟΣ
ΡΕΠΟΥΣΗΣ ΣΠΥΡΟΣ
Ευσεβία και Ελένη Κεφαλογιάννη

***

Στη μνήμη του πατέρα της ΝΙΚΟΥ ΚΑΤΣΑΡΑ, η Γ. Κ. προσφέρει 50 ευρώ για το Μνημείο της Μακρονήσου.

***

ΦΩΤΟ

«...Των οικοδόμων η καρδιά είναι σα μια πλατεία για γιορτές - Λαμποκοπάει...»: Ετσι θα σε θυμόμαστε. «...Να χτίζεις μη θαρρείς που 'ναι να τραγουδάς ένα τραγούδι. Μα είναι λεβέντες όλο πείσμα οι χτίστες. Κι η οικοδομή ανεβαίνει, μ' έφοδο τον ουρανό κυριεύει. Ψηλά και πιο ψηλά, πάντα ψηλότερα...». «Μεγάλες πολιτείες θα χτίσουμε...». Στη μνήμη του συντρόφου μας ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ προσφέρουμε στο ΚΚΕ 30 ευρώ.

Φραγκουλοπούλου Αθηνά, Χριστοδουλέα Αλεξάνδρα

***

ΦΩΤΟ 2

Στις 4 Νοέμβρη «έφυγε» από τη ζωή η αγαπημένη μας μητέρα και γιαγιά ΜΑΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ - ΚΟΝΤΟΣΤΑΘΗ. Εζησε στο πετσί της τη βαρβαρότητα του αστικού κράτους απέναντι στο λαϊκό και το κομμουνιστικό κίνημα, ζώντας σε μια οικογένεια που έδωσε τα πάντα στον αγώνα του λαού μας για καλύτερες μέρες, για ελευθερία και δικαιοσύνη, για τον σοσιαλισμό.

Γεννημένη το 1937 στον Παλαιό Πλάτανο Μαγνησίας, έζησε τις πρώτες συμφορές όταν, κατά την Κατοχή, δυνάμεις των Ιταλών έκαψαν το χωριό με αποτέλεσμα να χρειαστεί να βρουν εκ νέου στέγη. Εχασε την αδελφή της, Κατίνα Δημητρίου, μέλος της ΕΠΟΝ, σε νεαρή ηλικία από σηπτική μόλυνση. Τα αδέρφια της, Θανάσης και Χρόνης Δημητρίου, ήταν ηρωικοί αντάρτες του ΔΣΕ και πρότυπα παιδιών, ωστόσο δεν κατάφεραν να επιζήσουν αυτής της ταξικής σύγκρουσης, γεγονός που βάραινε την Μαρία μας, μέχρι τις δικές της τελευταίες μέρες. Η μητέρα της, Ελένη Καλτσά - Δημητρίου, λόγω των ανταρτών παιδιών της, βρέθηκε εξόριστη στις φυλακές γυναικών στο Τρίκερι Μαγνησίας, αφήνοντας την Μαρία σε μικρή ηλικία μόνη με τη γιαγιά της. Παρά τις διώξεις και τις αντιξοότητες, το φρόνημα όλης της οικογένειας δεν κάμφθηκε, φούντωσε η επιθυμία για μια όμορφη ζωή, στην οποία η αγάπη θα αντικαθιστούσε τα δάκρυα.

ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ ΚΑΣΤΡΙΤΣΕΑΣ
ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ ΚΑΣΤΡΙΤΣΕΑΣ
Η Μαρία παντρεύτηκε τον Χρήστο Κοντοστάθη και απέκτησαν τρία παιδιά, τον Δημήτρη, τον Θανάση και την Ελένη, ζώντας πολύ αγαπημένοι. Παρότι η ίδια δεν υπήρξε μέλος του ΚΚΕ, ήταν σταθερή οπαδός του, ψηφοφόρος, τιμώντας με το ήθος και την ανυπότακτη στάση της όλα τα ιδανικά για τα οποία παλεύει το Κόμμα μας, πάντα και σταθερά στο πλευρό του. Ενσάρκωνε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο το στίχο του ποιητή Ν. Χικμέτ «Είμαι κομμουνιστής, είμαι αγάπη από την κορφή ως τα νύχια». Ετσι μας έμαθε και μας να αγαπάμε και να παλεύουμε με όλη μας την καρδιά, με όλη μας την ψυχή μέχρι να σταθούμε στα πόδια μας, να ξημερώσουν καλύτερες μέρες.

Η κόρη της Ελένη Κοντοστάθη και η οικογένειά της προσφέρουν στη μνήμη της καθώς και στη μνήμη του γιου της και αγαπημένου αδελφού ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΝΤΟΣΤΑΘΗ 100 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω της ΤΕ Μαγνησίας.

***

ΦΩΤΟ 4

Στη μνήμη των συντρόφων ΚΑΙΤΗΣ ΦΕΙΔΑΚΗ, ΜΠΑΜΠΗ ΚΟΒΑΝΗ, ΣΤΑΥΡΟΥ ΒΑΡΟΥΤΣΗ, ΘΑΝΑΣΗ ΒΛΟΝΤΖΟΥ και ΔΙΟΝΥΣΗ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ προσφέρω για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 100 ευρώ, μέσω της ΤΟ Δικαιοσύνης της ΚΟ Αττικής.

Λίνα Κροκίδη

***

ΦΩΤΟ

Εμείς που γνωρίσαμε τον ΔΙΟΝΥΣΗ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟ ως μπροστάρη στο εκπαιδευτικό κίνημα της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης και γίναμε φίλοι του, συναγωνιστές και σύντροφοί του, νιώθουμε πόσο μας λείπει καθημερινά. Μαζί του νιώθαμε σίγουροι στη διεκδίκηση και τον αγώνα γιατί ήταν μαχητής. Πήγε την ΕΛΜΕ Κεφαλονιάς - Ιθάκης ψηλά στη συνείδηση των συναδέλφων και την κράτησε εκεί, πάνω από μια δεκαετία, έως και σήμερα γιατί - αφομοιώνοντας εγκαίρως τις συλλογικές επεξεργασίες του ταξικού κινήματος - έπαιρνε πρωτοβουλίες, «δεν άφηνε τίποτα να πέσει κάτω». Ο Διονύσης πάλευε με δυναμισμό, με ανιδιοτέλεια, με αυτοθυσία. Συγχρόνως μελετούσε σοβαρά και συζητούσε παιδαγωγικές, κοινωνικές, πολιτικές επιστήμες. Ομως, δεν σταματούσε εκεί. Μαζί του μάθαμε και εμείς να συνδέουμε κάθε στιγμή της μάθησης και της μόρφωσής μας με την ασταμάτητη πάλη των εργαζομένων ενάντια στην παλιά κοινωνία των εκμεταλλευτών. Και μάθαμε επιπλέον να διαπαιδαγωγούμε τη νέα γενιά ενάντια στη νοοτροπία και τις συνήθειες που κάνουν τους ανθρώπους να λένε «πάνω απ' όλα το συμφέρον μου. Για τα υπόλοιπα αδιαφορώ». Ο Διονύσης, μέχρι το τέλος, παλεύοντας με την αρρώστια του, πάλευε συγχρόνως και με το εμπορευματοποιημένο σύστημα Υγείας που άφησε τόσες θεραπείες σαν τη δική του πίσω τον τελευταίο χρόνο. Ακόμα κι όταν διαισθανόταν ότι ο ίδιος δεν θα προλάβει να καρπωθεί κάποια νίκη έφερνε προτάσεις για διεκδικήσεις ασθενών στο ΝΤ Κεφαλονιάς της ΑΔΕΔΥ.

ΞΥΔΕΑΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΞΥΔΕΑΣ ΚΩΣΤΑΣ
Στη μνήμη του οι Ποταμιάνου Σοφία, Μεμελετζόγλου Ελένη, Πετράτος Πέτρος, Πατρίκιος Διονύσης, Καππάτου Αντζελα, Δαμουλιάνος Σπύρος, Λευτεράτου Μάντω, Πεντογάλου Διονυσία, Τουλάτος Παύλος προσφέρουμε το ποσό των 165 ευρώ στο κόμμα του, το ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ 3

Στη μνήμη του ΒΑΣΙΛΗ ΣΙΔΕΡΗ, μέλους του ΚΚΕ μέχρι το τέλος της ζωής του, της ΕΛΕΝΗΣ ΣΙΔΕΡΗ, δραστήριας και αφοσιωμένης οπαδού του Κόμματος, και του σεβαστού μας συντρόφου ΦΑΡΜΑΚΗ ΘΟΔΩΡΑ, εργάτη - συνδικαλιστή, άξιου στελέχους του ΚΚΕ, που έχαιρε της αγάπης και της εκτίμησης των εργατών στις φάμπρικες της περιοχής της Ελευσίνας, προσφέρουμε 100 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ανυποχώρητου και ασίγαστου ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Ελευσίνας.

Οικογένειες Δημήτρη Δροσάτου και Μάκη Μαΐλη

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου μας παιδιού και αδελφού ΣΠΥΡΟΥ Γερ. ΡΕΠΟΥΣΗ, που «έφυγε» πρόωρα από τη ζωή και μας βύθισε στην οδύνη, προσφέρουμε στο τιμημένο ΚΚΕ και σε απάντηση για το άδικο και εκδικητικό πρόστιμο που του επιβλήθηκε γιατί αρνήθηκε να δώσει τα ονόματα των δωρητών του και για την επιτυχία της Οικονομικής Εξόρμησής του, το ποσό των 200 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Παλικής Κεφαλονιάς.

Οι γονείς Γεράσιμος και Αιμιλία, ο αδελφός Παναγιώτης

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΝΙΚΗΤΑ ΟΥΝΤΡΙΑ, πρώτου Γραμματέα της ΚΝΕ στη Λάρισα το 1974, η σύζυγος και τα παιδιά του προσφέρουν 40 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Λάρισας.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αξέχαστου κομμουνιστή - αγωνιστή ΕΡΡΙΚΟΥ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ προσφέρω 200 ευρώ στο κόμμα μας, το ΚΚΕ, για ενίσχυσή του, μέσω ΚΟΒ Καλλιθέας.

Συντροφικά, Αρετή

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου μας ΧΑΡΗ ΚΟΥΤΣΟΥΡΑ, του ακούραστου εργάτη μέχρι το τέλος για τα ιδανικά της εργατικής τάξης, για τον σοσιαλισμό - κομμουνισμό, προσφέρω στο ΚΚΕ 100 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Ανάληψης Θεσσαλονίκης.

ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
Θεόδωρος Κυριακίδης

***

ΦΩΤΟ 5

Στη μνήμη των συντρόφων μου ΝΙΚΟΛΑΪΔΗ ΝΙΚΟΥ, ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ, ΤΕΝΤΖΟΓΛΙΔΗ ΝΙΚΟΥ, ΤΕΜΕΚΕΝΙΔΗ ΓΙΩΡΓΟΥ, ΤΣΑΚΙΡΙΔΗ ΤΑΚΗ και ΚΟΥΤΣΟΥΡΑ ΧΑΡΗ προσφέρω στο ΚΚΕ 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Αγ. Παύλου.

Σκεντερίδου Δέσποινα

***

Στη μνήμη της πολυαγαπημένης μου αδελφής - συντρόφισσας και δραστήριας οπαδού του ΚΚΕ ΤΟΥΣΤΣΟΓΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ, την οποία χάσαμε από κοντά μας πρόσφατα, προσφέρω στο τιμημένο ΚΚΕ 40 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση, μέσω της ΚΟΒ Σταυρούπολης Θεσσαλονίκης.

Ο αδελφός της Τουστσόγλου Στέλιος

***

ΦΩΤΟ

Πέρασαν 15 χρόνια από το θάνατο του παλαίμαχου κομμουνιστή ΘΑΝΑΣΗ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΥ. Εφηβος πολέμησε μέσα από τις γραμμές του ΔΣΕ για μια σοσιαλιστική - κομμουνιστική κοινωνία. Πάντα «παρών» στους πολιτικούς και κοινωνικούς αγώνες για μια καλύτερη και δίκαιη ζωή του λαού. Η φλόγα των οραμάτων και των ιδανικών του έσβησε μόνο με το θάνατό του. Τα τελευταία λόγια του: «Δεν έχω παράπονο. Αγωνιστήκαμε, δεν κάναμε το κορόιδο». Η σύντροφος της ζωής του, ΜΑΡΙΑ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΥ, «έφυγε» από κοντά μας το Μάη του 2016. Στοργική μάνα, ακούραστη αγρότισσα, αγωνίστρια της ζωής. Η μνήμη της θα ζεσταίνει πάντα τις καρδιές μας.

Στη μνήμη τους τα παιδιά τους προσφέρουν με συγκίνηση και περηφάνια στο τιμημένο ΚΚΕ 100 ευρώ μέσω ΚΟΒ Λιβαδειάς και 100 ευρώ στο Παράρτημα Λιβαδειάς της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ.

ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΡΑΣ
ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΡΑΣ
Ράνια - Αχιλλέας - Τριαντάφυλλος

***

ΦΩΤΟ

Με τη συμπλήρωση ενός έτους, από τις 17/11/2019, του θανάτου του αγαπημένου μας συζύγου, πατέρα και συντρόφου, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΔΑΤΣΗ, προσφέρουμε στο ΚΚΕ, που υπηρέτησε με αφοσίωση όλη του τη ζωή, 150 ευρώ, για την ενίσχυση των αγώνων του.

Η σύζυγος Καλλιόπη, τα παιδιά του Γεώργιος και Ελισάβετ

***

ΦΩΤΟ

Συμπληρώθηκε ένας μήνας από τη μέρα που «έφυγε» τόσο ξαφνικά από κοντά μας η πολυαγαπημένη μας συντρόφισσα ΝΙΚΗ ΓΑΛΑΝΗ, μέλος της ΚΟΒ Αχαρνών της ΤΟ Α΄ Αθήνας - Γαλατσίου.

Γεννήθηκε τον Ιούλη του 1958 στα Φάρσαλα Θεσσαλίας από βιοπαλαιστές γονείς. Σε μικρή ηλικία έμεινε ορφανή από πατέρα. Μετά το Λύκειο σπούδασε στην ΑΣΟΕΕ, ενώ παράλληλα δούλευε, για να μπορεί να βγάζει τα προς το ζην. Εργάστηκε επίσης ως λογίστρια και ως εκπαιδευτικός σε δημόσια ΙΕΚ απ' όπου και συνταξιοδοτήθηκε. Ζώντας τη βιοπάλη και την εκμετάλλευση από τα νεανικά της χρόνια, βίωνε την αδικία και τα προβλήματα των εργαζομένων και άρχισε να συνειδητοποιείται πολιτικά, ξέροντας ότι μόνο αγωνιστικά και συλλογικά μπορείς να διεκδικήσεις τα δικαιώματά σου.

Δραστηριοποιήθηκε με ζήλο στο Σύλλογο Γυναικών της ΟΓΕ στο 4ο Διαμέρισμα της Αθήνας από το 2014. Το 2016 εκλέχτηκε μέλος του ΔΣ του Συλλόγου με μεγάλη προσφορά και προσπάθεια ο Σύλλογος να αγκαλιάσει περισσότερες γυναίκες. Το 2016 οργανώθηκε στο ΚΚΕ. Συμμετείχε με θάρρος κι ενθουσιασμό στη δράση της Οργάνωσης, στα καθήκοντα που αναλάμβανε, στη διάδοση του «Ριζοσπάστη», πραγματική μαχήτρια και μπροστάρισσα σε ό,τι της ανέθεταν.

Καλοσυνάτη και κοινωνική, της άρεσε να συζητάει με τους ανθρώπους, να ακούει τα προβλήματα και τις απόψεις τους, να συζητά την πολιτική και τις προτάσεις του ΚΚΕ. Εδινε με θάρρος καθημερινά τη μάχη στη δύσκολη γειτονιά στο κέντρο της Αθήνας για καλύτερους όρους ζωής, για ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης. Τη διέκριναν αφάνταστη γενναιοδωρία, υλική και συναισθηματική, απέναντι στους συνανθρώπους της, καθώς και μεγάλη συντροφικότητα απέναντι στους άλλους συντρόφους.

ΟΥΝΤΡΙΑΣ ΝΙΚΗΤΑΣ
ΟΥΝΤΡΙΑΣ ΝΙΚΗΤΑΣ
Παράλληλα με τη μαχητικότητά της, διακρινόταν και από αγωνία πώς θα γινόμαστε καθημερινά πιο αποτελεσματικοί στη δουλειά και τη δράση μας για να απελευθερωθεί η εργατική τάξη από τα δεσμά του καπιταλισμού και να δημιουργήσει το νέο κόσμο, τον σοσιαλισμό.

Στη μνήμη της σύντροφοι και φίλοι προσφέρουμε στο Κόμμα μας για την οικονομική ενίσχυσή του 550 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Αχαρνών της ΤΟ Α΄ Αθήνας - Γαλατσίου του ΚΚΕ.

  • Στις 15 Οκτώβρη «έφυγε» απροσδόκητα από τη ζωή η συντρόφισσα ΝΙΚΗ ΓΑΛΑΝΗ. Δυναμική, πάντα μπροστά σε όλες τις κινητοποιήσεις, συνειδητοποιημένη, μα κι ένας άνθρωπος εγκάρδιος, με τον καλό λόγο στα χείλη. Νίκη μου, δεν καταφέραμε να πιούμε τον καφέ που όλο κανονίζαμε, ούτε να σου φέρω τις φωτογραφίες που βγάλαμε στην πορεία ειρήνης. Ούτε καν να σε αποχαιρετήσω δεν μπόρεσα, λόγω των περιορισμών που μας έχουν επιβάλει. Αντί αποχαιρετισμού, η μικρή μου προσφορά στη μνήμη σου, των 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Ακαδημίας Πλάτωνα - Κολωνού, για την οικονομική εξόρμηση του Κόμματός μας.

Η συντρόφισσα Ιωάννα Ν. Παλούμπη


ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ
ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΕΜΕΚΕΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΕΜΕΚΕΝΙΔΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΛΑΜΠΑΤΣΕΑΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΛΑΜΠΑΤΣΕΑΣ

ΗΛΙΑΣ ΝΟΕΑΣ
ΗΛΙΑΣ ΝΟΕΑΣ

ΕΡΡΙΚΟΣ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΕΡΡΙΚΟΣ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΝΙΚΟΣ ΤΕΝΤΖΟΓΛΙΔΗΣ
ΝΙΚΟΣ ΤΕΝΤΖΟΓΛΙΔΗΣ

ΚΑΣΤΡΙΤΣΕΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ (ΒΑΣΟΣ)
ΚΑΣΤΡΙΤΣΕΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ (ΒΑΣΟΣ)

ΚΑΣΤΡΙΤΣΕΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ
ΚΑΣΤΡΙΤΣΕΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ

ΤΑΚΗΣ ΤΣΑΚΙΡΙΔΗΣ
ΤΑΚΗΣ ΤΣΑΚΙΡΙΔΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΑΣΤΡΙΤΣΕΑ
ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΑΣΤΡΙΤΣΕΑ

ΘΑΝΑΣΗΣ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΛΕΝΗ ΣΙΔΕΡΗ
ΕΛΕΝΗ ΣΙΔΕΡΗ

ΚΑΙΤΗ ΦΕΙΔΑΚΗ
ΚΑΙΤΗ ΦΕΙΔΑΚΗ

ΜΠΑΜΠΗΣ ΚΟΒΑΝΗΣ
ΜΠΑΜΠΗΣ ΚΟΒΑΝΗΣ

ΘΟΔΩΡΗΣ ΦΑΡΜΑΚΗΣ
ΘΟΔΩΡΗΣ ΦΑΡΜΑΚΗΣ

ΒΑΡΟΥΤΣΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
ΒΑΡΟΥΤΣΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

ΒΛΟΝΤΖΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
ΒΛΟΝΤΖΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

ΝΙΚΗ ΓΑΛΑΝΗ
ΝΙΚΗ ΓΑΛΑΝΗ

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΑΤΣΗΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΑΤΣΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΝΤΟΣΤΑΘΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΝΤΟΣΤΑΘΗΣ

ΜΑΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΟΝΤΟΣΤΑΘΗ
ΜΑΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΟΝΤΟΣΤΑΘΗ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ
ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2022-08-06 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2021-12-24 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2015-08-09 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2013-01-15 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2005-01-09 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2004-01-16 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ