Τρίτη 1 Δεκέμβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Στο αυτόφωρο ο Σφακιανάκης

Στο αυτόφωρο πλημμελειοδικείο για να δικαστεί οδηγήθηκε χτες ο γνωστός τραγουδιστής Νότης Σφακιανάκης, μετά την ποινική δίωξη που άσκησε ο εισαγγελέας για παράνομη οπλοκατοχή και κατοχή ναρκωτικών ουσιών προς ιδία χρήση. Ο κατηγορούμενος πήρε προθεσμία για τις 2 Δεκέμβρη, καθώς ο δικηγόρος του Αλέξης Κούγιας βρίσκεται εκτός Αθηνών, και αφέθηκε ελεύθερος.

Ο Νότης Σφακιανάκης συνελήφθη την Κυριακή στο Ελληνικό από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ, που τον σταμάτησαν για έλεγχο ρουτίνας λόγω κορονοϊού. Διαπίστωσαν ωστόσο ότι στο αυτοκίνητο είχε παράνομα ένα όπλο εννέα χιλιοστών, ένα τέιζερ καθώς και δύο γραμμάρια κοκαΐνης. Τον μετέφεραν στο ΑΤ Αργυρούπολης και από εκεί στο Τμήμα Ασφάλειας Βουλιαγμένης, όπου και διανυκτέρευσε, καθώς δεν υπήρχε διαθέσιμος χώρος κράτησης στην Αργυρούπολη.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών και παράνομη κατοχή όπλου. Για το 9άρι όπλο που κατείχε παράνομα, υποστήριξε ότι δεν είχαν ανανεωθεί τα χαρτιά και το κουβαλούσε «γιατί κινδυνεύει», ενώ για τα περίπου 2 γραμμάρια κοκαΐνης ισχυρίστηκε ότι είναι για προσωπική χρήση.

Οσοι δεν τον γνωρίζουν από τη διαδρομή του ως τραγουδιστή, ενδέχεται να τον θυμούνται από τις δηλώσεις στήριξης που έκανε στο παρελθόν προς την εγκληματική ναζιστική Χρυσή Αυγή...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ