Τρίτη 8 Δεκέμβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
Μεγάλη διαδικτυακή συναυλία την Κυριακή 13 Δεκέμβρη

Μια ξεχωριστή πρωτοβουλία για τη διεξαγωγή μιας πολύ μεγάλης συναυλίας, προσαρμοσμένης «διαδικτυακά» λόγω των συνθηκών, παίρνει ο Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος. Μέσα από αυτήν την πρωτοβουλία «ενώνουμε τις φωνές μας και τις μελωδίες μας με έναν λαό που δεν το βάζει κάτω και αγωνίζεται», σημειώνει ο ΠΜΣ στο κάλεσμά του.

Η συναυλία θα μεταδοθεί από την πλατφόρμα estage live. Συγκεκριμένα, όποιος επιθυμεί να παρακολουθήσει τη συναυλία θα πρέπει να μπει στη διεύθυνση estage.gr και να επιλέξει αναπαραγωγή της συναυλίας. Ο ακροατής (μέσω υπολογιστή, κινητού τηλέφωνο, tablet κ.ο.κ) θα μπορεί να καταβάλει το ποσό των 3, 5, ή 10 ευρώ, ανάλογα την ενίσχυση που επιθυμεί και δύναται να προσφέρει για το Ταμείο Αλληλεγγύης του Συλλόγου. Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του ΠΜΣ, pmu.gr. Η συναυλία θα αναμεταδοθεί και από την ΕΡΤ σε μεταγενέστερο χρόνο.

«Ενώνουμε τις φωνές μας και τις μελωδίες μας με ένα λαό που δεν το βάζει κάτω και αγωνίζεται κι ενισχύουμε οικονομικά το Ταμείο Αλληλεγγύης του Συλλόγου...», σημειώνει ο ΠΜΣ στο κάλεσμά του. Συμμετέχουν και στηρίζουν (αλφαβητικά) οι: Ανδρουλιδάκης Μανόλης, Αντωνοπούλου Ρίτα, Γλυκερία, Δεληβοριάς Φοίβος, Δρογώσης Στάθης, Ζουγανέλη Ελεωνόρα, Θηβαίος Χρήστος, Θωμαΐδης Κώστας, Ικαρη Βιολέτα, Κανά Μελίνα, Κότσιρας Γιάννης, Λέκκας Βασίλης, Λιδάκης Μανώλης, Μακεδόνας Κώστας, Μητσιάς Μανώλης, Μουζουράκης Πάνος, Μουτσάτσου Αναστασία, Μπάμπαλη Ανδριάννα, Μπάσης Δημήτρης, Μποφίλιου Νατάσσα, Νέγκα Γιώτα, Νταλάρας Γιώργος, Παπακωνσταντίνου Βασίλης, Πασχαλίδης Μίλτος, Περίδης Ορφέας, Πορτοκάλογλου Νίκος, Σάττι Μαρίνα, Τριανταφυλλίδης Κώστας, Τσακνής Διονύσης, Φάμελλος Μανώλης, Φαραντούρη Μαρία. Η επιμέλεια της ορχήστρας είναι του Γιάννη Παπαζαχαριάκη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ