Πέμπτη 10 Δεκέμβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Διαδικτυακές συσκέψεις από Σωματεία και Ομοσπονδίες

Ομοσπονδίες και σωματεία εργαζομένων μέσα από διαδικτυακές συσκέψεις και εκδηλώσεις δίνουν συνέχεια στη συλλογική συζήτηση και οργάνωση της δράσης, μέσα στις συνθήκες της πανδημίας. Παράλληλα με τις πρωτοβουλίες στους χώρους δουλειάς, αξιοποιούν τις δυνατότητες που δίνει η τεχνολογία, αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες για να κάνουν απολογισμό της δράσης τους, μετά και την απεργιακή μάχη στις 26/11, αλλά και για να σχεδιάσουν τα επόμενα βήματά τους:

  • Σε διαδικτυακή σύσκεψη - συζήτηση καλεί τα σωματεία του κλάδου η Ομοσπονδία Εργαζομένων Γάλακτος - Τροφίμων - Ποτών, την Κυριακή 13/12 στις 11 π.μ.
  • Σε τηλεδιάσκεψη αποτίμησης της δράσης και σχεδιασμού για τη συνέχεια προχωρά η Ενωση Λογιστών - Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής (ΕΛΕΠΑ) σήμερα Πέμπτη στις 7 μ.μ., μέσω της πλατφόρμας Ζoom. Με ανάλογο τρόπο προγραμματίζει για τη συνέχεια δύο συζητήσεις: Για την απάντηση των εργαζομένων στην καταστολή και στην επίθεση στα σωματεία, και για το καθεστώς της τηλεργασίας και τις συνέπειές του.
  • Διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα τις εξελίξεις στον κλάδο του Τουρισμού διοργανώνουν τα επιχειρησιακά σωματεία στα ξενοδοχεία «Miramare», «Sheraton» και «Amilia Mare» της Ρόδου και η Επιτροπή Αγώνα. Η εκδήλωση θα γίνει σήμερα Πέμπτη στις 7.30 μ.μ. και θα μεταδοθεί από το κανάλι των διοργανωτών στο YouTube και από το Facebook. Θα μιλήσουν οι Νίκος Παπαγεωργίου, μέλος του ΔΣ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Επισιτισμού - Τουρισμού, Μιχάλης Τσουρούτης, μέλος του ΔΣ του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου και πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Ξενοδοχείου «Miramare», Τσαμπίκα Παττελάκη, μέλος του ΔΣ του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου και πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Ξενοδοχείου «Sheraton», Κώστας Γιαννόπουλος, μέλος του ΔΣ του ΕΚΡ και πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων «Amilia Mare», και Αννα Παναγιωτίδου, μέλος της Γραμματείας της Επιτροπής Αγώνα Εργαζομένων στα Ξενοδοχεία και τον Επισιτισμό.
  • Υγειονομικοί εργαζόμενοι και εκλεγμένοι συνδικαλιστές σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης οι οποίοι στηρίζουν τους συνδυασμούς της «Αγωνιστικής Συσπείρωσης Υγειονομικών» διοργανώνουν διαδικτυακή σύσκεψη σήμερα Πέμπτη στις 7 μ.μ.
  • Το Συνδικάτο Εργαζομένων Επισιτιστικών και Τουριστικών Επαγγελμάτων Λέσβου οργανώνει διαδικτυακή σύσκεψη τη Δευτέρα 14/12 στις 7 μ.μ., μέσω της εφαρμογής Zoom.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ