Σάββατο 12 Γενάρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΔΗΜΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ
«Θερμοκήπιο» σκανδάλων

Στις κατ' επανάληψη καταγγελίες της «Δημοκρατικής Ενότητας» ότι ο Δήμος Νίκαιας είναι «θερμοκήπιο σκανδάλων» όπου εκατοντάδες εκατομμύρια έχουν ξοδευτεί από τη Διοίκηση χωρίς να αποδεικνύονται τα έργα που αναλογούν, έρχεται να προστεθεί η καταγγελία του Διευθυντή Επιθεώρησης και Ελέγχου του δήμου. Ο εν λόγω ανώτατος υπηρεσιακός παράγοντας κοινοποίησε στο δήμαρχο Βασίλη Τράπαλη αναφορά του για το έργο «Κατεδαφίσεις επικίνδυνων και ετοιμόρροπων στη σεισμόπληκτη περιοχή της Νίκαιας». Ανάδοχος του έργου είναι η «Star Τεχνική Εμπορική ΕΠΕ».

Ο Διευθυντής Επιθεώρησης και ελέγχου έργων του δήμου, αφού παραθέτει συγκεκριμένα παραδείγματα, καταλήγει στο συμπέρασμα ότι: «Το πραγματικό κόστος του έργου αυτού είναι το 1/5 περίπου της σύμβασης που έχει υπογραφεί, ήτοι 90.000.000 δρχ., έχει γίνει δηλαδή υπερτιμολόγηση στο έργο αυτό της τάξης των 345.000.000 δρχ.».

«Η συγκεκριμένη αναφορά του υπευθύνου υπηρεσιακού παράγοντα δεν αφήνει περιθώρια για άλλες αναστολές. Περιμένουμε τις ενέργειες των αρμοδίων παραγόντων», τονίζει ο επικεφαλής της «Δημοκρατικής Ενότητας», Στέλιος Μπενετάτος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ