Σάββατο 12 Γενάρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΠΑΙΔΕΙΑ
Στους δρόμους την Τρίτη οι εκπαιδευτικοί

Από παλιότερη κινητοποίηση των εκπαιδευτικών
Από παλιότερη κινητοποίηση των εκπαιδευτικών
Τη Δευτέρα θα συνεχιστεί στη Βουλή η συζήτηση του τριπλού νομοσχεδίου για τη διοίκηση της εκπαίδευσης, την αξιολόγηση του εκπαιδευτικού έργου και των εκπαιδευτικών και την επιμόρφωση, καθώς η κυβέρνηση φαίνεται ότι στοχεύει μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα να έχει ψηφιστεί η αξιολόγηση. Στο μεταξύ, καθηγητές και δάσκαλοι μέσα από ενημερωτικές συζητήσεις και συσκέψεις οργανώνουν τη συμμετοχή στην κινητοποίηση που έχουν εξαγγείλει ΟΛΜΕ και ΔΟΕ την Τρίτη 15 Γενάρη.

Η ΔΟΕ πραγματοποιεί εκείνη τη μέρα 24ωρη απεργία, ενώ η ΟΛΜΕ 3ωρη στάση εργασίας και κοινές συγκεντρώσεις στις 12.30 στο υπουργείο στην Αθήνα, στις 12 το μεσημέρι στο Αγαλμα Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη και σε άλλες πόλεις.

Το ΔΣ της ΔΟΕ, θα συνεδριάσει εκ νέου στις 16 Γενάρη για τη διαμόρφωση νέας απεργιακής εισήγησης που θα συζητηθεί σε γενικές συνελεύσεις που θα γίνουν μέχρι τις 25 Γενάρη, ενώ η τελική απόφαση θα ληφθεί στην ολομέλεια προέδρων στις 26 Γενάρη. Αντίστοιχα, το ΔΣ της ΟΛΜΕ προτείνει στις γενικές συνελεύσεις των ΕΛΜΕ πραγματοποίηση 24ωρης απεργίας μέσα στο τρίτο δεκαήμερο του Γενάρη με γενική συνέλευση προέδρων των ΕΛΜΕ στις 19 Γενάρη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ