Πέμπτη 24 Δεκέμβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Διαδικτυακές συναυλίες αλληλεγγύης

Μετά τη μεγάλη διαδικτυακή συναυλία του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου (ΠΜΣ), διαδικτυακή συναυλία αλληλεγγύης διοργανώνει και το Παράρτημα Λάρισας του ΠΜΣ, την Κυριακή 27 Δεκέμβρη, στις 7 μ.μ., στο κανάλι του στο YouTube και στη σελίδα https://www.facebook.com/pmsparartimalarissas.

62 μουσικοί ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μία μοναδική πρωτοβουλία αλληλεγγύης για την πόλη. Οπως τονίζει στο κάλεσμά του το Παράρτημα Λάρισας του ΠΜΣ: «Ανάγκη δική μας και δική σας είναι... Η τέχνη να συνεχίζει να δίνει κουράγιο και δύναμη. Διεκδικούμε μαζί!

Η μάσκα μάς προστατεύει, αλλά δεν σωπαίνει την καρδιά, το μυαλό και τη φωνή μας. Η μάσκα μάς προστατεύει, αλλά δεν αρκεί σε ένα δημόσιο σύστημα Υγείας που νοσεί χρόνια.

Οι αγώνες μας δεν μπορούν να περιμένουν, γιατί ούτε η επιβίωσή μας μπορεί».

Σε μια αντίστοιχη κίνηση προχωρά και η Πρωτοβουλία Καλλιτεχνών Βόλου και την Τετάρτη 30 Δεκέμβρη, στις 9 το βράδυ, καλλιτέχνες από την πόλη θα συνδεθούν διαδικτυακά προσφέροντας σε όλους μια μαγική βραδιά μουσικής. Παράλληλα, τα μέλη της Πρωτοβουλίας ξεκινούν εκστρατεία συλλογής τροφίμων, ρούχων και παιχνιδιών για τους καλλιτέχνες που αδυνατούν να επιβιώσουν, στο κτίριο του Μεταξουργείου στη Νέα Ιωνία, στο χώρο όπου στεγάζεται η Λαϊκή Αλληλεγγύη των σωματείων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ