Παρασκευή 25 Δεκέμβρη 2020 - Κυριακή 27 Δεκέμβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΛΑΡΙΣΑ - ΒΟΛΟΣ
Διαδικτυακές συναυλίες και άλλες πρωτοβουλίες

Το παράρτημα Λάρισας του ΠΜΣ σε παλιότερη κινητοποίηση
Το παράρτημα Λάρισας του ΠΜΣ σε παλιότερη κινητοποίηση
«Γιατί ανάγκη δική μας και δική σας είναι... Η τέχνη να συνεχίζει να δίνει κουράγιο και δύναμη. Διεκδικούμε μαζί! Η μάσκα μάς προστατεύει, αλλά δεν σωπαίνει την καρδιά, το μυαλό και τη φωνή μας. Η μάσκα μάς προστατεύει, αλλά δεν αρκεί σε ένα δημόσιο σύστημα Υγείας που νοσεί χρόνια. Οι αγώνες μας δεν μπορούν να περιμένουν, γιατί ούτε η επιβίωσή μας μπορεί. Στηρίζουμε τον Πανελλήνιο Μουσικό Σύλλογο. Τον ενισχύουμε οικονομικά γιατί έτσι ενισχύουμε και στηρίζουμε κάθε συνάδελφο».

Τα παραπάνω σημειώνει το παράρτημα Λάρισας του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου, στο κάλεσμά του για τη διαδικτυακή συναυλία που οργανώνει με τη συμμετοχή 62 μουσικών, την Κυριακή 27 Δεκέμβρη, στις 7 μ.μ.

Η συναυλία θα προβληθεί στο κανάλι του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου στο «YouTube» καθώς και στη σελίδα του στο «facebook». Στην περιγραφή του βίντεο θα υπάρχει ειδική αναφορά και οδηγίες για όσους θέλουν να συνεισφέρουν οικονομικά στο Ταμείο λειτουργίας και αλληλεγγύης του παραρτήματος Λάρισας του Συλλόγου.

Μετά τη μεγάλη διαδικτυακή συναυλία του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου, σε μια παρόμοια κίνηση προχωρά η Πρωτοβουλία Καλλιτεχνών Βόλου. Την Τετάρτη 30 Δεκέμβρη, στις 9 το βράδυ, καλλιτέχνες από την πόλη θα συνδεθούν διαδικτυακά, προσφέροντας σε όλους μια μαγική βραδιά μουσικής. Η πρωτοβουλία αυτή έρχεται ως ένδειξη συνέχισης των αγώνων των καλλιτεχνών, που από τον Μάρτη βρίσκονται στην ανεργία, αλλά και ως στήριξη όλων των εργαζομένων - ανέργων που πλήττονται από την πανδημία.

Παράλληλα, τα μέλη της Πρωτοβουλίας ξεκινούν εκστρατεία συλλογής τροφίμων, ρούχων και παιχνιδιών για τους καλλιτέχνες που αδυνατούν να επιβιώσουν, στο κτίριο του Μεταξουργείου στη Νέα Ιωνία, στον χώρο όπου στεγάζεται η Λαϊκή Αλληλεγγύη των σωματείων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ