Τετάρτη 30 Δεκέμβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΠΑΤΡΩΝ
Διαδικτυακή προβολή μικρών συναυλιών και ρεσιτάλ

Εννέα μικρές συναυλίες και ρεσιτάλ του Δημοτικού Ωδείου Πατρών, οι οποίες είναι ενταγμένες στην ενιαία ενότητα «Τέχνη στην Πόλη - Τέχνη για την Πόλη», οργανώνει για τις μέρες των εορτών ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων και τις παρουσιάζει διαδικτυακά μέσω του καναλιού του στο YouTube, της ιστοσελίδας και των social media του Οργανισμού.

Τα βίντεο των τριών πρώτων συναυλιών είναι ήδη διαθέσιμα στο διαδίκτυο και τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσει σταδιακά η παρουσίαση των υπόλοιπων συναυλιών. Ετσι, οι επισκέπτες του διαδικτύου μπορούν να απολαύσουν μια συναυλία μουσικής δωματίου με έργα του J. Haydn, μια συναυλία για πιάνο και βιολί με έργα των Stravinsky, Prokofiev, Kchachaturian και Williams καθώς και μια συναυλία μουσικής δωματίου για δύο βιολιά και βιόλα. Ερμηνεύουν καθηγητές του Δημοτικού Ωδείου.

«Παρά τη δύσκολη συγκυρία και το Δημοτικό Ωδείο Πατρών συνεχίζει να υπηρετεί τον εκπαιδευτικό, και όχι μόνο, ρόλο του απέναντι στην πόλη, αξιοποιώντας κάθε πρόσφορο μέσο και τρόπο, γνωρίζοντας ωστόσο πως αυτά δεν μπορούν να υποκαταστήσουν το μέγιστο αποτέλεσμα που προσφέρουν η αμεσότητα και η παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο και παρουσία θεατών, τέτοιων δράσεων», σημειώνει με αφορμή τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία ο Πολιτιστικός Οργανισμός του δήμου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ