Τρίτη 5 Γενάρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
Επέκταση παρεμβάσεων για επιχειρήσεις

Στην επέκταση των παρεμβάσεων για επιχειρήσεις προχώρησε το υπουργείο Οικονομικών, σε μια εξέλιξη που έρχεται να διευρύνει τη μάζα με τα ελλείμματα του κρατικού προϋπολογισμού που φορτώνονται στις πλάτες του λαού.

Σε αυτό το πλαίσιο, οι επιχειρήσεις που παραμένουν κλειστές με κρατική εντολή έως τις 11/1/2021 δεν θα καταβάλουν ενοίκιο για το μήνα Γενάρη, ενώ το 80% του μηνιαίου συμφωνημένου μισθώματος θα αποζημιωθεί στους ιδιοκτήτες από τον κρατικό προϋπολογισμό.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η ρύθμιση αφορά όλες τις επιχειρήσεις του λιανεμπορίου ανεξαρτήτως αν λειτουργούν με υπηρεσίες ηλεκτρονικού ή τηλεφωνικού εμπορίου με παράδοση κατ' οίκον, τις επιχειρήσεις της Εστίασης ανεξαρτήτως αν λειτουργούν με διανομή προϊόντων ή και με παροχή προϊόντων σε πακέτο από το κατάστημα, τα κομμωτήρια και τα κέντρα αισθητικής, τις επιχειρήσεις των κλάδων Πολιτισμού, τα γυμναστήρια και άλλες επιχειρήσεις που παραμένουν κλειστές με κρατική εντολή.

Παράλληλα, τις επόμενες μέρες αναμένεται να ξεκινήσει ο νέος κύκλος της λεγόμενης επιστρεπτέας προκαταβολής, από όπου το 50% θα είναι μη επιστρεπτέο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ