Σάββατο 23 Γενάρη 2021 - Κυριακή 24 Γενάρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ
Τις τελευταίες μέρες να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας!

Στο 108,34% η κάλυψη του συνολικού πλάνου

Λίγες μέρες έμειναν μέχρι την ολοκλήρωση της Οικονομικής Εξόρμησης του Κόμματος. Μέρες που θα αξιοποιηθούν από τις Οργανώσεις, για να φτάσουν όσο γίνεται πιο ψηλά στην υπερκάλυψη των πλάνων τους, αλλά και για να φτάσουν τους στόχους τους όσες ακόμα δεν το έχουν καταφέρει. Στόχος είναι να μην υπάρχει Οργάνωση, Τομέας και ΚΟΒ που δεν θα ανταποκριθεί στα πλάνα της, που δεν θα εξαντλήσει όλα τα περιθώρια για να συμβάλει στην αποφασιστική ενίσχυση του Κόμματος.

Η κάλυψη του πανελλαδικού πλάνου, μετά το πρόσφατο «κλείσιμο», βρίσκεται πλέον στο 108,34%, ενώ και η ΚΝΕ έχει υπερκαλύψει τον στόχο της και βρίσκεται στο 118%.

Την ίδια στιγμή, κλιμακώνεται η μάχη στο πλαίσιο της άμιλλας που έχει προκηρύξει η Γραμματεία της ΚΕ, αλλά και ανάμεσα σε Τομεακές Οργανώσεις και ΚΟΒ.

Στη μάχη κορυφής, με βάση το ποσοστό υπερκάλυψης, ανάμεσα στις ΚΟ Περιοχής, στην πρώτη θέση παραμένει η ΚΟ Αιγαίου με 139,64%, με μια εντυπωσιακή άνοδο +8,4% από την προηγούμενη βδομάδα. Ωστόσο, δεν είχε «διαφορά ασφαλείας» από τη δεύτερη, την ΚΟ Εξωτερικού, η οποία την ακολουθεί κατά πόδας με 137,96%. Οπότε όπως φαίνεται η μάχη για την «πρωτιά» θα κριθεί στο ...κουπόνι, στον έναν παραπάνω που θα ενισχύσει το Κόμμα από το άνοιγμα των Οργανώσεων.

Μεγάλη μάχη όμως δίνεται και για την τρίτη θέση, όπου έχει περάσει μπροστά η ΚΟ Θεσσαλίας με 120,55%, με την ΚΟ Ηπείρου να βρίσκεται μια ανάσα πίσω, στο 119,44%.

Ακολουθούν από κοντά οι Οργανώσεις Ανατ. Στερεάς - Εύβοιας, Κρήτης και Πελοποννήσου, με 115,65%, 114,52% και 111,57%, αντίστοιχα, που ...καραδοκούν για μια θέση στην τριάδα μέχρι την τελευταία στιγμή.

Η ΚΟ Αττικής έχει φτάσει στο 103,59%. Με μεγάλο «άλμα», σχεδόν 7%, η ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας κατάφερε να πιάσει το πλάνο της, φτάνοντας στο 101,11%, όπως και η ΚΟ Δυτικής Μακεδονίας με 100%. Τις τελευταίες μέρες, όλες τους τις δυνάμεις δίνουν και οι ΚΟ Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης και Δυτικής Ελλάδας, που με 93,07% και 92%, αντίστοιχα, είναι μια ανάσα πλέον από την κάλυψη του στόχου τους.

Η ΚΟΒ του «Ριζοσπάστη» βρίσκεται στο 127,59% και η ΚΟΒ του «902» στο 100,3%.

Συνεχίζονται οι προσφορές στο Κόμμα

-- Οι σύντροφοι από τη Λέσχη Φίλων του ΚΚΕ στο Μόντρεαλ Καναδά συγκέντρωσαν και προσφέρουν στο ΚΚΕ για την Οικονομική Εξόρμηση 2.000 δολάρια Καναδά.

-- Οι σύντροφοι από τη Λέσχη Φίλων του ΚΚΕ στη Νέα Υόρκη συγκέντρωσαν και προσφέρουν ως δεύτερη δόση στο ΚΚΕ για την Οικονομική Εξόρμηση 1.500 δολάρια Αμερικής.

-- Για το απαράδεκτο πρόστιμο σε βάρος του ΚΚΕ και στη μνήμη του Σταύρου Βαρουτσή και της Βέρας Νικολαΐδου, ο Χάρης Παπαμάργαρης προσφέρει στο ΚΚΕ 50 ευρώ.

-- Το Παράρτημα Αλίμου της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ προσφέρει στο πλαίσιο της Οικονομικής Εξόρμησης του ΚΚΕ το ποσό των 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Αλίμου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ