Σάββατο 30 Γενάρη 2021 - Κυριακή 31 Γενάρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΣ ΝΙΚΟΣ
ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΣ ΝΙΚΟΣ
ΦΩΤΟ 3

Στη μνήμη των δύο αδερφών του πατέρα μου και όλων των άλλων αγωνιστών. Τον ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ από τον Στίβο Θεσσαλονίκης, που πήρε μέρος σε σκληρές μάχες με 17 τραύματα και αφού συνελήφθη, τουφεκίστηκε στο Γεντί Κουλέ, το 1952, με τους τελευταίους δώδεκα αντάρτες. Τον ΧΡΗΣΤΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ, που πήρε μέρος σε μάχες και αφού συνελήφθη, έκανε φυλακή σε Μακρόνησο κ.α. Τον θείο μου ΣΤΕΦΑΝΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ, που έπεσε σε μάχη στην Ανω Περιστερώνα. Τον ΧΑΡΙΚΟ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ, που σκοτώθηκε σε μάχη στη Χαλκιδική. Τον κουμπάρο μας ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΑΧΑΙΡΙΔΗ, άγνωστο που σκοτώθηκε. Αντάρτες του ΔΣΕ, εντάχθηκαν στον ένοπλο αγώνα για τη λευτεριά της πατρίδας μας ενάντια σε Ιταλούς, Γερμανούς και ταγματασφαλίτες. Τον πατέρα μου ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΘΕΟΔΩΡΟ και τον αδερφό μου ΤΑΣΟ, τους είχαν για το εκτελεστικό απόσπασμα γιατί βοηθούσαν το αντάρτικο, τους δόθηκε χάρη και γλίτωσαν το θάνατο, όμως οι κακοποιήσεις συνεχίστηκαν.

Τους ΕΑΜίτες αγωνιστές που έκαναν σε διάφορες φυλακές και εξορίες. Τους ΣΤΕΦΑΝΟ ΤΑΧΤΑΤΣΗ, ΓΙΑΝΝΗ ΔΑΓΚΛΗ, ΙΑΚΩΒΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗ, ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΓΓΕΛΙΔΗ, ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥΤΑΦΙΔΗ. Τον πεθερό μου ΠΑΝΤΕΛΟΠΟΥΛΟ ΚΩΣΤΑ, τον παππού από τη Σταυρούπολη Λόγκο Πέτρο και τον Κρανιώτη, όλοι τους έχους κακοποιηθεί για τη δράση τους. Από Γερμανία, τους συντρόφους μου ΚΩΣΤΑ ΠΕΤΡΟΓΛΟΥ (φωτ.), ΝΙΚΟ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟ (φωτ.), ΓΙΩΡΓΟ ΜΠΟΥΣΟΥΛΑ, από Ελλάδα τον σύντροφο ΑΓΓΕΛΟ ΤΖΕΚΗ (φωτ.) και όλους που έχουν πεθάνει και έχουν σκοτωθεί σε φυλακές και εξορίες, αλύγιστοι αγωνιστές, ήρωες και πρωτοπόροι με οράματα, γεμάτοι δύναμη, τα έδωσαν όλα για τον σοσιαλισμό - κομμουνισμό, για να ξημερώσουν καλύτερες μέρες και όχι για τους ολιγάρχες που πίνουν το αίμα του λαού.

ΠΕΤΡΟΓΛΟΥ ΚΩΣΤΑΣ
ΠΕΤΡΟΓΛΟΥ ΚΩΣΤΑΣ
Ο σύντροφος Παπαδόπουλος Γιάννης από Ασπροβάλτα, στη μνήμη των αγωνιστών, για την Οικονομική Εξόρμηση του τιμημένου μας ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Σταυρού προσφέρω 50 ευρώ. Γεια σας σύντροφοι.

***

Στη μνήμη του ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΚΡΗ, που τόσο πρόωρα και άδικα «έφυγε» από τη ζωή, φίλοι και σύντροφοί του προσφέρουμε 135 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω της ΚΟ Σάμου.

***

ΦΩΤΟ

Ο σύντροφος ΚΩΣΤΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΛΙΑΣ γεννήθηκε στην Ανδραβίδα Ηλείας την 1η Αυγούστου του 1941. Ο πατέρας του δολοφονήθηκε λόγω της αντιστασιακής του δράσης στην Κατοχή. Τη δεκαετία του '50 πήγε στην Αθήνα, όπου δούλεψε σαν οικοδόμος, δραστηριοποιούμενος στο Συνδικάτο Οικοδόμων. Μετά τη δικτατορία έγινε μέλος του ΚΚΕ. Το 1986 εγκαταστάθηκε με την οικογένειά του στην πόλη της Καλαμάτας. Δραστηριοποιήθηκε ιδιαίτερα στο παράρτημα Μεσσηνίας της ΠΕΑΕΑ, όπου για πολλά χρόνια υπήρξε πρόεδρος. «Εφυγε» από τη ζωή στις 7 Δεκέμβρη 2020.

Στη μνήμη του, οι σύντροφοί του από την ΚΟΒ Δυτικής Καλαμάτας προσφέρουν για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ το ποσό των 200 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Στις 8/1/2021 συμπληρωθήκαν 8 χρόνια από το θάνατο της γυναίκας μου ΑΡΓΥΡΩΣ ΑΡΚΟΥΜΑΝΗ. Στη μνήμη της προσφέρω στο Κόμμα μας 150 ευρώ για τα Μνημεία στη Γυάρο και την Μακρόνησο, μέσω της ΚΟ Αρτας.

Ο σύζυγος Παύλος Αρκουμάνης

***

ΦΩΤΟ

Συμπληρώθηκε ένας χρόνος από το θάνατο του συντρόφου ΔΗΜΗΤΡΗ ΞΥΛΟΓΙΑΝΝΗ. Παρέμεινε πιστός στις αξίες και στα ιδανικά του Κόμματος μέχρι το τέλος της ζωής του. Δεν αμφιταλαντεύτηκε ποτέ για το δίκιο των αγώνων του. Η αγωνιστική του στάση και η ζωή του αποτελούν παράδειγμα ανιδιοτελούς αγώνα για τη νέα γενιά.

Στη μνήμη του η οικογένειά του και οι συγγενείς του προσφέρουν 150 ευρώ και οι σύντροφοί του 150 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος, μέσω της ΚΟ Αρτας.

ΚΙΟΒΡΕΚΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ
ΚΙΟΒΡΕΚΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ
***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη του συντρόφου ΓΙΩΡΓΟΥ ΖΟΥΜΠΟΥΛΗ, ακούραστου μέλους του Κόμματος μέχρι και το τέλος της ζωής του, καθώς και του αδικοχαμένου γιου τους, ΗΛΙΑ ΖΟΥΜΠΟΥΛΗ, η Χριστίνα Ζουμπούλη από τη Χαραυγή Κοζάνης προσφέρει στο ΚΚΕ 200 ευρώ, μέσω της ΤΕ Κοζάνης.

***

ΦΩΤΟ 3

Συμπληρώθηκαν φέτος, στις 6 Γενάρη, 11 χρόνια από τότε που «έφυγε» από τη ζωή ο σύντροφός μου στη ζωή και στον αγώνα ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΡΟΣ, μέλος του ΚΚΕ έως το τέλος της ζωής του.

Επίσης, στις 12 Γενάρη συμπληρώθηκαν 34 χρόνια από το θάνατο του πατέρα μου ΠΑΝΤΕΛΗ ΚΙΟΒΡΕΚΗ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, που γι' αυτή του τη δράση «τιμήθηκε» από το αστικό μετεμφυλιακό καθεστώς με εξορίες και διώξεις.

Στη μνήμη τους, αλλά και στη μνήμη της μητέρας μου ΠΗΝΕΛΟΠΗΣ, προσφέρω 100 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ μέσω της ΚΟ Γαλατσίου.

Ραλλιώ Χάρου

  • Στη μνήμη του πατέρα μου ΠΑΝΤΕΛΗ ΚΙΟΒΡΕΚΗ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, και της μητέρας μου ΠΗΝΕΛΟΠΗΣ, προσφέρω μέσω ΚΟ Γαλατσίου 100 ευρώ στο ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου συντρόφου και φίλου ΚΛΕΑΝΘΗ ΚΥΖΙΛΗ, που «έφυγε» πρόσφατα από τη ζωή, προσφέρω, μαζί με την αδελφή μου Ραλλιώ Χάρου, αντί για στεφάνι, 30 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση.

ΤΖΕΚΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
ΤΖΕΚΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
Μαρία Κακαρώνη

  • Στη μνήμη του συντρόφου ΚΛΕΑΝΘΗ ΚΥΖΙΛΗ, ακούραστου μαχητή, με μεγάλη προσφορά στους ταξικούς και πολιτικούς αγώνες για πάνω από μισό αιώνα, αφοσιωμένου και αταλάντευτου μαχητή για τα ιδανικά του ΚΚΕ, η Μαρία Εμμανουήλ Κυζίλη προσφέρει 50 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Ευόσμου για την ενίσχυση του «Ριζοσπάστη».

***

ΦΩΤΟ

Σύντροφοι, φίλοι, συγγενείς, αιρετοί της Τοπικής Διοίκησης και απλοί συντοπίτες από το προσφυγοχώρι της Νέας Λαμψάκου, του οποίου πρόεδρος υπήρξε για πολλά χρόνια, αλλά και άνθρωποι από τα γύρω χωριά προσφέρουν στη μνήμη του σ. ΤΣΙΤΙΝΗ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ το ποσό των 1.470 ευρώ, μέσω ΚΟ Ληλαντίου Ερέτριας, για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ. Οι ζευγάδες φεύγουνε, η σπορά μένει...

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του πολυαγαπημένου μας πατέρα ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΕΧΑΓΙΑ (1927 - 2020), αγωνιστή του ΕΛΑΣ και Μακρονησιώτη, προσφέρουμε στο ΚΚΕ το ποσό των 250 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Κυψέλης.

Τα παιδιά του Χρήστος και Δημήτριος

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΙΣΟΥΚΗ, μέλους του ΚΚΕ και αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, οι σύντροφοί του από την ΚΟΒ Ανω Πόλης Πτολεμαΐδας προσφέρουν στο Κόμμα που υπηρέτησε πιστά 100 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Στις 9 Γενάρη «έφυγε» από τη ζωή στα 75 του χρόνια ένας χαρισματικός άνθρωπος, ένας γνήσιος κομμουνιστής, διανοούμενος, ο δικηγόρος ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΡΑΠΤΗΣ. Αφιέρωσε τη ζωή του στην υπεράσπιση των ιδανικών του Κόμματος, βαθύς γνώστης της μαρξιστικής ιδεολογίας και της νομικής επιστήμης. Ηταν πάντα παρών σε όλες τις εκδηλώσεις για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων του εργαζόμενου λαού. Η πόλη της Ναυπάκτου θα τον θυμάται πάντα μπροστάρη στους αγώνες για να ξημερώσουν καλύτερες μέρες για τους λαούς όλου του κόσμου. Στη μνήμη του, μικρή προσφορά 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος.

ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΡΟΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΡΟΣ
Δεδότσης Κώστας, Ζωργιος Χρήστος

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου ΓΙΩΡΓΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, που «έφυγε» από κοντά μας 13 Μάρτη 2020, η οικογένειά του, η γυναίκα του Κατερίνα και τα παιδιά του Θωμάς, Δημήτρης και Ασπασία προσφέρουν μέσω της ΚΟΒ Στυλίδας και στο πλαίσιο της Οικονομικής Εξόρμησης το ποσό των 100 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ, που ο σ. Γιώργος Νικολάου υπερασπίστηκε σε όλη τη ζωή, παλεύοντας για έναν κόσμο χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, για έναν κόσμο όπου ο ποιητής θα ψαρεύει και ο ψαράς θα γράφει ποιήματα.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου ΚΩΣΤΑ ΠΟΥΛΗ, που έως το τέλος της ζωής του πάλεψε για ένα καλύτερο κόσμο μέσα από τις γραμμές του ΚΚΕ, η οικογένειά του και ο φίλος και σύντροφος Δημήτρης Λαζόγλου προσφέρουμε 160 ευρώ μέσω ΚΟΒ Αγίου Σπυρίδωνα - Νταμαράκια Αιγάλεω.

***

ΦΩΤΟ 2

Συμπληρώθηκαν 10 χρόνια που «έφυγαν» από τη ζωή οι γονείς μου ΝΙΚΟΣ και ΦΩΤΕΙΝΗ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ από τον Πρόδρομο Καρδίτσας. Στη μνήμη τους, στο πλαίσιο της Οικονομικής Εξόρμησης προσφέρω στο Κόμμα μας, το ΚΚΕ, 50 ευρώ.

Η κόρη τους Γιώτα Αραμπατζή - Τσιρώνη

***

ΦΩΤΟ

Συμπληρώθηκαν 40 μέρες που «έφυγε» από κοντά μας η πολύ αγαπημένη μου θεία και νονά ΑΣΗΜΙΝΑ ΓΙΑΝΝΑ. Στη μνήμη της προσφέρω 50 ευρώ στο ΚΚΕ για την Οικονομική Εξόρμηση.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των αγαπημένων τους γονιών από τη Μεγάλη Στέρνα Κιλκίς, ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ (1913 - 9/4/1996) και ΣΟΦΙΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ (1915 - 31/1/2012), αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ. Για τη σημαντική προσφορά τους στους κοινωνικούς αγώνες του λαού μας για καλύτερες μέρες στον τόπο μας, που έμειναν πιστοί έως το τέλος στα ιδανικά του σοσιαλισμού - κομμουνισμού.

ΝΙΚΟΣ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ
ΝΙΚΟΣ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ
Οι κόρες τους Ειρήνη και Νίκη προσφέρουν στο τιμημένο ΚΚΕ για την Οικονομική Εξόρμηση μέσω ΚΟΒ Μεγάλης Στέρνας.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των γονιών μου ΓΙΩΡΓΙΤΣΑΣ και ΖΩΗ ΦΙΛΙΠΠΑ, από τον Δρυμώνα Λευκάδας, προσφέρω στο Κόμμα τους, το ηρωικό ΚΚΕ, 100 ευρώ.

Ο ΖΩΗΣ ΦΙΛΙΠΠΑΣ εντάχθηκε από μικρός στους κοινωνικούς αγώνες. Πήρε μέρος στο αγροτικό κίνημα της δεκαετίας του 1930, οργανώθηκε στο ΚΚΕ το 1936, αντιπάλεψε την τεταρτοαυγουστιανή φασιστική δικτατορία, πήρε μέρος στον ξεσηκωμό του 24ου ΣΠ Πρέβεζας την Πρωτομαγιά του 1938. «Ανταμείφθηκε» με τα βασανιστήρια του Μανιαδάκη, με στρατοδικείο και με φυλάκιση στα Εμπεδα Ιωαννίνων και στις φυλακές Ακραίου. Πολέμησε και ανδραγάθησε στην πρώτη γραμμή του αλβανικού μετώπου το 1940-'41, εντάχθηκε από τους πρώτους στο ΕΑΜ, πολέμησε τους κατακτητές και τους δοσίλογους μέσα από τις γραμμές του ΕΛΑΣ. Η «αμοιβή» του ήταν και πάλι διώξεις, απάνθρωπα βασανιστήρια, φυλακίσεις στις φυλακές Λευκάδας, Κεφαλονιάς, Πάτρας. Μετά την αποφυλάκισή του πάλεψε μέσα από τις γραμμές της προδικτατορικής ΕΔΑ, κόντρα στις δίκες και την καθημερινή πρόσκληση στη χωροφυλακή «δι' υπόθεσίν σας». Η απριλιανή δικτατορία τον φυλάκισε στις φυλακές Λευκάδας και τον εξόρισε στη Γυάρο.

Η ΓΙΩΡΓΙΤΣΑ ΦΙΛΙΠΠΑ πήρε μέρος στην Αντίσταση του ελληνικού λαού στη διάρκεια της Κατοχής, μέσα από τις γραμμές της ΕΠΟΝ, και στάθηκε πάντοτε στο πλευρό του συζύγου της, στηρίζοντας τους αγώνες του.

ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΚΙΟΒΡΕΚΗ
ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΚΙΟΒΡΕΚΗ
Σπύρος Ζ. Φίλιππας

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη του ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ, αγωνιστή του ΕΑΜ, και της ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, Αετόπουλου της ΕΠΟΝ, πιστών φίλων του ΚΚΕ μέχρι το τέλος της ζωής τους, τα παιδιά τους προσφέρουν 100 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Πόλης Κατερίνης της ΤΟ Πιερίας.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της ΝΙΚΗΣ ΓΑΛΑΝΗ, φίλης από τα παλιά, προσφέρω 30 ευρώ στο ΚΚΕ, του οποίου υπήρξε μέλος. Η απώλειά της με λύπησε βαθιά γιατί η Νίκη, λόγω της ηλικίας που τότε είχαμε, αναφερόταν κατευθείαν στην ύστερη νεότητά μου. Φεύγοντας μου θύμισε ότι και εγώ μεγάλωσα. Ηταν όμως και κάτι ακόμη. Η Νίκη, αντλώντας συνεχώς από μια αστείρευτη εφηβεία, παρέμεινε μια ζωντανή εικονογραφία της τότε εποχής, της εποχής της εφηβείας της, ένα άδολο κορίτσι του '75 έτοιμο πάντα να προσφέρει, με τα όνειρά του αναλλοίωτα, με τη μαχητικότητά του ζωντανή. Ενα κορίτσι που ίσως χλεύασε και, σίγουρα, δεν άρπαξε καμία από τις «ευκαιρίες» που το σύστημα έδωσε. Η Νίκη που δεν περπάτησε την πεπατημένη κι έτσι το «όνειρο» ίσως έμεινε ανεκπλήρωτο. Αυτή σίγουρα ξέρει.

Γιάννης Σαραντόπουλος


ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΦΩΤΕΙΝΗ
ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΦΩΤΕΙΝΗ

ΠΟΥΛΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΠΟΥΛΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΖΟΥΜΠΟΥΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΖΟΥΜΠΟΥΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΑΡΓΥΡΩ ΑΡΚΟΥΜΑΝΗ
ΑΡΓΥΡΩ ΑΡΚΟΥΜΑΝΗ

ΖΟΥΜΠΟΥΛΗΣ ΗΛΙΑΣ
ΖΟΥΜΠΟΥΛΗΣ ΗΛΙΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΟΦΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
ΣΟΦΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΞΥΛΟΓΙΑΝΝΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΞΥΛΟΓΙΑΝΝΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΝΙΚΗ ΓΑΛΑΝΗ
ΝΙΚΗ ΓΑΛΑΝΗ

ΤΣΙΤΙΝΗΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ
ΤΣΙΤΙΝΗΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ

ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΚΥΖΙΛΗΣ
ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΚΥΖΙΛΗΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΛΙΑΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΛΙΑΣ

ΝΙΚΟΣ ΚΕΧΑΓΙΑΣ
ΝΙΚΟΣ ΚΕΧΑΓΙΑΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΙΣΟΥΚΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΙΣΟΥΚΗΣ

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΡΑΠΤΗΣ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΡΑΠΤΗΣ

ΖΩΗΣ ΦΙΛΙΠΠΑΣ
ΖΩΗΣ ΦΙΛΙΠΠΑΣ

ΓΙΩΡΓΙΑ ΦΙΛΙΠΠΑ
ΓΙΩΡΓΙΑ ΦΙΛΙΠΠΑ

ΑΣΗΜΙΝΑ ΓΙΑΝΝΑ
ΑΣΗΜΙΝΑ ΓΙΑΝΝΑ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ