Σάββατο 30 Γενάρη 2021 - Κυριακή 31 Γενάρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 36
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΗΡΩ ΚΑΡΔΑΣΗ
ΗΡΩ ΚΑΡΔΑΣΗ
ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου μας συντρόφου ΘΟΔΩΡΗ ΑΥΓΕΡΟΥ η Κομματική του Οργάνωση, ΚΟΒ Ανθούπολης - Αγίου Βασιλείου, προσφέρει 650 ευρώ.

Σύντροφε Θοδωρή, ο αναπάντεχος θάνατός σου μας γέμισε θλίψη. Ομως, βρίσκουμε το κουράγιο από το δικό σου παράδειγμα. Οσους συνάντησες στην πρωτοπόρα ζωή σου, τους άφησες το δικό σου στίγμα. Το στίγμα του ανυπόταχτου πρωτοπόρου κομμουνιστή, του δασκάλου των φτωχών παιδιών, του μαρξιστή - κομμουνιστή που συνέβαλλε στην ανάδειξη της αγωνιστικής ιστορίας της πόλης μας, του αγαπημένου μας συντρόφου που βοήθαγε και διαπαιδαγωγούσε όλα τα νεαρά μέλη του Κόμματος.

Κοιμήσου ήσυχα, σύντροφε Θοδωρή, γιατί με το Μουσείο της Εθνικής Αντίστασης που εμπνεύστηκες και πρωτοστάτησες να δημιουργηθεί, θα συνεχίσεις να διαπαιδαγωγείς τις νέες γενιές που έρχονται και σε κάθε τους επίσκεψη θα τους μαθαίνεις τις μεγάλες ηρωικές μορφές της Ιστορίας των αγώνων.

Τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά σου, τις συντρόφισσες Κατερίνα, Γωγώ και Νίκη.

Σύντροφοι και φίλοι από την ΚΟΒ Ανθούπολης - Αγίου Βασιλείου

  • Στη μνήμη του ακούραστου συντρόφου ΘΟΔΩΡΗ ΑΥΓΕΡΟΥ, που «έφυγε» πρόσφατα από τη ζωή, προσφέρουμε 250 ευρώ στο ΚΚΕ και ευχόμαστε θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του και ιδιαίτερα στη συντρόφισσα και φίλη μας, κόρη του, Γωγώ.

ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΑΣΚΗΤΗΣ
ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΑΣΚΗΤΗΣ
Κυριακή Βαβουγυιού, Χρύσα Γκίκα, Σπύρος Διασάκος, Πάρης Ζάμπας, Κώστας Καλογερής, Αλέξανδρος Μαγιάκος, Ιωάννα Μπάρλα, Ντίνα Μπουκουβάλα, Νίκη Νικολάου, Λίνα Ξυνού, Ειρήνη Παπαγιαννοπούλου, Τάνια Παπαναστασάτου, Ζωή Παπασπυροπούλου, Ανθή Σύψα

***

ΦΩΤΟ 5

Στη μνήμη των γονιών μας ΜΙΜΗ και ΗΡΩΣ ΚΑΡΔΑΣΗ, των θείων μας ΝΙΚΟΥ και ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ ΚΑΡΔΑΣΗ και του ξαδέλφου μας ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΡΔΑΣΗ προσφέρουμε 100 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Ε΄ Διαμερίσματος Πειραιά.

Ολγα και Βάσω Καρδάση

***

Αντί για στεφάνι, στη μνήμη της αγαπημένης μας μητέρας και γιαγιάς, ΕΥΓΕΝΙΑΣ ΣΤΟΥΝΟΥ, προσφέρουμε στο ΚΚΕ 120 ευρώ.

Γιώργος, Λαμπρίνα και Νικόλας

  • Στη μνήμη της αγαπημένης μου αδερφής ΕΥΓΕΝΙΑΣ ΣΤΟΥΝΟΥ - ΚΑΛΔΗ προσφέρω στον «Ριζοσπάστη» 50 ευρώ.

Μιχάλης Καλδής

***

ΦΩΤΟ

Στις 28/1 συμπληρώθηκαν 2 χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας η αγαπημένη μας σύζυγος, μάνα και γιαγιά ΝΙΚΑΚΗ ΖΑΦΕΙΡΙΑ, γεννημένη στο Σιτοχώρι Εβρου το 1940. Με τα γεγονότα του εμφυλίου πολέμου βρέθηκε σε Βουλγαρία, Πολωνία και αργότερα στην Τασκένδη της Σοβιετικής Ενωσης. Εκεί, μετά το 10τάξιο σπούδασε νοσηλεύτρια. Δούλεψε και ανταποκρίθηκε με συνέπεια και αφοσίωση σε διάφορα νοσηλευτικά ιδρύματα. Το 1963 παντρεύτηκε τον Θωμά Νικάκη, πολιτικό μηχανικό και απέκτησαν δύο παιδιά, τον Παντελή και την Ελένη. Το 1979 με την οικογένειά της επαναπατρίστηκαν στην Ελλάδα. Εμεινε πιστή στα ιδανικά του Κόμματος και έπαιρνε συνειδητά μέρος στις απεργιακές κινητοποιήσεις των εργαζομένων. «Εφυγε», αλλά θα είναι πάντα στην καρδιά μας σαν αξιολάτρευτη πιστή σύντροφος και στοργική μάνα, που θυσίαζε τα πάντα για το καλό όλων μας.

Στη μνήμη της ο σύζυγός της Θωμάς, η κόρη της Ελένη και τα εγγόνια της Θωμάς, Βιβή, Μάριος και Ζαφειρούλα προσφέρουμε 100 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση στο τιμημένο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Αλμωπίας.

ΚΑΡΝΑΒΑΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
ΚΑΡΝΑΒΑΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου ΣΤΕΛΙΟΥ ΛΑΜΠΑΡΔΑΚΗ προσφέρουμε 40 ευρώ στον «Ριζοσπάστη».

Οι συντρόφισσες Αγγελική Τσούκα και Βούλα Κολιτσοπούλου

***

ΦΩΤΟ

Συμπληρώνονται 2 χρόνια από τότε που «έφυγε» πρόωρα από κοντά μας ο πολυαγαπημένος σύζυγος, πατέρας και φίλος ΛΑΖΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΓΕΡΗΣ. Γεννήθηκε το 1955, από εργατική - πολύτεκνη οικογένεια στη Δραπετσώνα. Εξαίρετος οικογενειάρχης, αγαπητός στους φίλους και το κοινωνικό του περιβάλλον.

Στη μνήμη του η σύζυγός του Βασιλική και τα παιδιά του καθώς και η οικογένεια του Κωνσταντίνου Καλιγιαννίδη προσφέρουν 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Β΄ Διαμερίσματος.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του πολυαγαπημένου μας πατέρα και παππού ΑΓΑΠΙΟΥ ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΑ, που καταδικάστηκε και εκτελέστηκε από το μοναρχοφασιστικό καθεστώς για την ηρωική του δράση, ως μαχητή του ΕΛΑΣ και αλύγιστου κομμουνιστή, στο Λαζαρέτο της Κέρκυρας το 1949, σε ηλικία 29 ετών, προσφέρουμε στο ΚΚΕ 150 ευρώ. Στο κόμμα που τίμησε με τη δράση του κι έδωσε τη ζωή του, στο κόμμα που τον τιμά μέχρι σήμερα φροντίζοντας να μείνει ζωντανός, αντιπαλεύοντας τη λήθη και την παραχάραξη της Ιστορίας. Συνεχίζουμε στα χνάρια του, πιστοί στα ιδανικά του και των αλύγιστων συντρόφων του για μια δίκαιη κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο.

Η κόρη του Μαρίνα Μπουμπούνα - Καραπιπέρη, τα εγγόνια του Γιώργος και Μαρία Καραπιπέρη, τα δισέγγονά του Διονυσία, Αντώνης και Μαρίνα Διβόλη

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΚΩΣΤΑ ΠΑΤΕΡΑ που «έφυγε» πρόσφατα από τη ζωή η Ε. Π. προσφέρει 100 ευρώ στο Κόμμα μέσω της Τομεακής Επιτροπής Λευκάδας του ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συναγωνιστή και συντρόφου ΔΙΟΝΥΣΗ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ, που «έφυγε» πρόωρα από τη ζωή, προσφέρω στο ΚΚΕ 40 ευρώ μέσω ΚΟΒ Εκπαιδευτικών Κέντρου.

ΠΟΛΥΓΕΡΙΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΣ
ΠΟΛΥΓΕΡΙΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΣ
Ζαχ. Κον. (Α΄ ΕΛΜΕ Αθήνας)

***

Στη μνήμη των αξέχαστων συντρόφων ΑΓΓΕΛΟΥ ΤΖΕΚΗ, ΜΙΧΑΛΗ ΣΠΥΡΙΔΑΚΗ, ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΕΜΕΚΕΝΙΔΗ, ΝΙΚΟΥ ΧΑΤΖΗΠΑΡΑΔΕΙΣΗ, ΑΡΙΣΤΑΡΧΟΥ ΜΑΡΕΤΙΔΗ, ΜΑΡΙΑΣ ΠΑΠΟΥΝΙΔΟΥ προσφέρουμε στο ΚΚΕ, στο πλαίσιο της Οικονομικής Εξόρμησης, 50 ευρώ μέσω ΤΟ Λαγκαδά.

Στέλλα Καλλινικίδου

Γιάννης Περκουλίδης

***

ΦΩΤΟ

Ο ΑΡΓΥΡΗΣ ΧΑΤΖΗΣΤΕΦΑΝΟΥ γεννήθηκε το 1923 στο Δρέπανο Κοζάνης. Εγινε μέλος του ΕΑΜ και ιδρυτικό μέλος της ΕΠΟΝ Κοζάνης. Σύντομα εντάχθηκε στον ΕΛΑΣ ως ΕΠΟΝίτης στο Τάγμα του Υψηλάντη. Στις 25-3-1945 μπήκε φυλακή 20 χρόνια και μετά την απελευθέρωση έγινε Γραμματέας της ΕΔΑ Πτολεμαΐδας. Στη χούντα εξορίστηκε 3 χρόνια σε διαφορετικούς τόπους (Γυάρο και Λέρο). Παρέμεινε πιστός στις ιδέες του μέχρι το τέλος.

Στη μνήμη του τα παιδιά του Στέφανος - Αγγελική και η εγγονή του Σοφία προσφέρουν στο Κόμμα το ποσό των 100 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ 6

Στη μνήμη των συντρόφων ΘΩΜΑ ΣΤΑΜΟΥΛΟΥ (φωτ.), ΜΑΝΩΛΗ ΒΙΟΡΡΕ (φωτ.), ΚΑΡΝΑΒΑ ΖΑΧΑΡΙΑ (Μπρούζου), ΠΑΡΑΛΙΜΙΩΤΗ ΛΙΓΝΟΥ, ΖΑΧΑΡΙΑ ΚΑΡΝΑΒΑ (φωτ.), ΚΩΣΤΑ ΓΕΡΑΚΗ (φωτ.), ΚΑΡΝΑΒΑ ΜΑΝΩΛΗ (Μανίκα) (φωτ.), ΚΟΥΝΤΟΥΠΗ ΘΑΝΑΣΗ (φωτ.), ΚΟΥΝΤΟΥΠΗ ΚΩΣΤΑ, από την ΚΟΒ Δάφνης, που «έφυγαν» από κοντά μας, προσφέρω στο ΚΚΕ το ποσό των 30 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση.

Φωτεινή Λιγνού - Σταμούλου

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των γονιών μας ΔΗΜΗΤΡΗ και ΙΩΑΝΝΑΣ ΚΑΝΔΙΑ αντί μνημοσύνου προσφέρουμε στο ΚΚΕ για την Οικονομική Εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Δάφνης Ικαρίας, το ποσό των 50 ευρώ.

Τα παιδιά τους Ελένη Κάνδια - Λυγνού και Ευαγγελία Κάνδια - Κοκκινοπούλου

***

Στη μνήμη των αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και των μαχητών του ΔΣΕ, ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΑΝΤΩΝΗ, ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΝΙΝΑΣ, ΛΟΥΜΗ ΛΑΜΠΡΟΥ και ΛΟΥΜΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΣ η οικογένεια Παπαϊωάννου Ιγκόρ προσφέρει μέσω της ΤΟ Ιωαννίνων και της ΚΟΒ Ροδοτοπίου 40 ευρώ.

ΚΑΡΔΑΣΗΣ ΝΙΚΟΣ
ΚΑΡΔΑΣΗΣ ΝΙΚΟΣ
***

ΦΩΤΟ 2

Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ - ΝΑΣΙΟΥΤΖΙΚ, από τη Νέα Ζίχνη Σερρών, και η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΟΥ το γένος Σλοβάρη, από το Φλάμπουρο Φλωρίνης, έζησαν τα πιο ευτυχισμένα χρόνια της ζωής τους στη Λαϊκή Δημοκρατία της Πολωνίας και ήταν πάντα υποστηρικτές της αλήθειας και της γνώσης. Με μεγάλα αποθέματα αγάπης και τρυφερότητας μάς έδειξαν το δρόμο για έναν καλύτερο κόσμο και στη μνήμη τους προσφέρουμε στο τιμημένο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Βέροιας, 150 ευρώ.

Η κόρη Βασιλική Αθανασιάδου και τα εγγόνια Θανάσης, Οδυσσέας

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του πατέρα μου ΣΙΜΟΥ ΓΙΑΚΑ αντί μνημοσύνου προσφέρω στο ΚΚΕ για την Οικονομική Εξόρμηση το ποσό των 100 ευρώ μέσω ΚΟΒ Ευδήλου Ικαρίας.

Ο γιος του Γιώργος Γιάκας

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου μας συζύγου και πατέρα ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗ προσφέρουμε στο ΚΚΕ για την Οικονομική Εξόρμηση 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Χαλκηδόνας - Κέντρου Κοκκινιάς.

Η σύζυγος Μπέττυ και τα παιδιά Γιώργος και Κλεοπάτρα

***

ΦΩΤΟ

Συμπληρώθηκαν 15 χρόνια από το θάνατο του πολυαγαπημένου μας συζύγου, πατέρα και παππού, ΝΙΚΟΛΑ ΠΟΛΥΓΕΡΙΝΟΥ, μέλους του ΚΚΕ. Στη μνήμη του προσφέρουμε 200 ευρώ στην Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ.

Η σύζυγός του Βικτωρία

Τα παιδιά του Σαλώμη και Νίκος Μπανάρας

ΓΙΑΚΑΣ ΣΙΜΟΣ
ΓΙΑΚΑΣ ΣΙΜΟΣ
***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των αγαπημένων μας γονέων ΝΙΚΗΣ και ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ που «έφυγαν» μα είναι πάντα κοντά μας προσφέρουμε στην Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 1.000 ευρώ μέσω ΚΟΒ Αερομεταφορών.

Γιάννης, Βάλια, Νικολέτα

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη των αδελφών της μανούλας μου ΔΙΟΝΥΣΗ ΑΣΚΗΤΗ, υπευθύνου Εθνικής Αλληλεγγύης Κεφαλλονιάς, και ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΑΣΚΗΤΗ (φωτ.), ισοβίτη και με δέκα χρόνια εξορίας σε Γιούρα, αλλά και όλων των συγγενών και συντρόφων από το χωριό Ματζαβινάτα Παλλικής που εκτελέστηκαν, φυλακίστηκαν ή εξορίστηκαν από τους Γερμανούς και τους συνεργάτες τους, προσφέρω 100 ευρώ στο κόμμα μας, το ΚΚΕ, για το κλείσιμο της Οικονομικής Εξόρμησης.

Σωτηρία Ιωαννάτου - Αγαλιανού

***

ΦΩΤΟ

Πέρασε ένας χρόνος από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο σύντροφος ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΗΣ. Πρότυπο επιστήμονα και εργαζόμενου που πίστεψε και υπερασπίστηκε το δημόσιο χαρακτήρα του συστήματος Υγείας. Υπηρέτησε πιστά για πάνω από 40 χρόνια την Υγεία, τον άνθρωπο, φτάνοντας στο ανώτερο επίπεδο επιστημονικής εξέλιξης και καταξίωσης ως διευθυντής της Ουρολογικής κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών. Ηταν πάντα πλάι στους αγωνιζόμενους υγειονομικούς και στους ασθενείς, αναπτύσσοντας ιδιαίτερη κοινωνική δράση ως πρόεδρος του Συλλόγου Οικογένειας σε πρόγραμμα του ΚΕΘΕΑ. Πιστός στον αγώνα για το σοσιαλισμό - κομμουνισμό, δεν ταλαντεύτηκε ούτε στα δύσκολα χρόνια των σοσιαλιστικών ανατροπών και της κρίσης στο Κόμμα το '89.

Η οικογένειά του, οι σύντροφοί του, εργαζόμενοι στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας προσφέρουν στη μνήμη του το ποσό των 700 ευρώ για την ενίσχυση του ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών.

ΒΙΟΡΕΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
ΒΙΟΡΕΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
***

Μπροστά στις Θέσεις της ΚΕ του ΚΚΕ για το 21ο Συνέδριο του Κόμματος, στη μνήμη των στελεχών της ΚΟ Φωκίδας Ν. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ και Λ. ΓΚΟΥΝΗ, του σ. Ν. ΜΠΕΡΤΣΙΑ από το Ευπάλιο Φωκίδας, του σ. Κ. ΤΣΙΦΤΗ από το χωριό του Αθανάσιου Διάκου στην ορεινή Φωκίδα, του σ. Π. ΥΦΑΝΤΗ, μέλους του Πολιτικού Γραφείου της ΚΕ του ΚΚΕ στα δύσκολα χρόνια της Αντίστασης και του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας από το χωριό του Αθανάσιου Διάκου, προσφέρω 30 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Καστελλίων Φωκίδας.

Μπάμπης Τενές, από Αθανάσιο Διάκο


ΜΙΜΗΣ ΚΑΡΔΑΣΗΣ
ΜΙΜΗΣ ΚΑΡΔΑΣΗΣ

ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΑΡΝΑΒΑΣ
ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΑΡΝΑΒΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ

ΚΑΡΔΑΣΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΚΑΡΔΑΣΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΚΑΡΔΑΣΗ
ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΚΑΡΔΑΣΗ

ΓΕΡΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΓΕΡΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΟΥΝΤΟΥΠΗΣ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΟΥΝΤΟΥΠΗΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ

ΘΟΔΩΡΟΣ ΑΥΓΕΡΟΣ
ΘΟΔΩΡΟΣ ΑΥΓΕΡΟΣ

ΝΙΚΗ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ
ΝΙΚΗ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ

ΘΩΜΑΣ ΣΤΑΜΟΥΛΟΣ
ΘΩΜΑΣ ΣΤΑΜΟΥΛΟΣ

ΑΓΑΠΙΟΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΑΣ
ΑΓΑΠΙΟΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΑΣ

ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΑΜΠΑΡΔΑΚΗΣ
ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΑΜΠΑΡΔΑΚΗΣ

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣ

ΛΑΖΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΓΕΡΗΣ
ΛΑΖΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΓΕΡΗΣ

ΖΑΦΕΙΡΙΑ ΝΙΚΑΚΗ
ΖΑΦΕΙΡΙΑ ΝΙΚΑΚΗ

ΑΡΓΥΡΗΣ ΧΑΤΖΗΣΤΕΦΑΝΟΥ
ΑΡΓΥΡΗΣ ΧΑΤΖΗΣΤΕΦΑΝΟΥ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΟΥ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΟΥ

ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΝΑΣΙΟΥΤΖΙΚ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΝΑΣΙΟΥΤΖΙΚ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΝΔΙΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΝΔΙΑΣ

ΙΩΑΝΝΑ ΚΑΝΔΙΑ
ΙΩΑΝΝΑ ΚΑΝΔΙΑ

ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΗΣ
ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΗΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ