Πέμπτη 28 Γενάρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Νέα προβλήματα από την κακοκαιρία στη Θράκη

Σοβαρά προβλήματα στην ηλεκτροδότηση στον Εβρο προκάλεσε η νέα κακοκαιρία που έπληξε το βράδυ της Τρίτης τη Θράκη, ενώ νέες πλημμύρες σημειώθηκαν στη Ροδόπη.

Συγκεκριμένα, στην περιοχή που ηλεκτροδοτεί το Αντλιοστάσιο Υδρευσης της περιοχής του Σουφλίου σημειώθηκε πτώση 6 κολόνων της ΔΕΗ και σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου, οι πολίτες καλούνται να περιορίσουν την κατανάλωση νερού μόνο για τις απαραίτητες ανάγκες. Παράλληλα, προβλήματα υπάρχουν σε σημεία του οδικού δικτύου σε ορισμένους ορεινούς οικισμούς του δήμου. Μικροπροβλήματα στην ηλεκτροδότηση σημειώθηκαν και σε περιοχές του δήμου Διδυμοτείχου και Ορεστιάδας.

Το χωριό Μαυρομάτι, του δήμου Κομοτηνής, πλημμύρισε ξανά, καθώς εδώ και δύο βδομάδες, από την προηγούμενη μεγάλη κακοκαιρία, δεν έχουν ολοκληρωθεί οι τεχνικές εργασίες στον ποταμό Λίσσο. Οι κάτοικοι του χωριού προχώρησαν χτες το πρωί σε παράσταση διαμαρτυρίας στο κτίριο της Περιφέρειας, όπου μετέφεραν τα αιτήματά τους στην περιφερειακή αρχή. Σε όλο το νομό Ροδόπης, λόγω της κακοκαιρίας σταμάτησε η κυκλοφορία σε 11 ιρλανδικές διαβάσεις, ενώ προβλήματα υπήρξαν τόσο στο τοπικό οδικό δίκτυο που συνδέει την Κομοτηνή με γύρω χωριά, όσο και σε δρόμους της πόλης. Τέλος, στα Πετρωτά του δήμου Μαρωνείας - Σαπών βυθίστηκε από την κακοκαιρία η γέφυρα στην είσοδο του οικισμού.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ