Πέμπτη 17 Γενάρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ - ΑΡΗΣ 1-2
Πρόκριση - θρίλερ

Σε «θρίλερ» εξελίχτηκε η χτεσινή αναμέτρηση στην Πάτρα, καθώς η πολυπόθητη πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου για την οποία πάλεψαν επί 120 λεπτά η Παναχαϊκή και ο Αρης, πέρασε τελικά στα χέρια των «κιτρινόμαυρων» μετά από το συγκλονιστικό 30λεπτο της παράτασης. Στα 90λεπτά της κανονικής διάρκειας του αγώνα, οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να δείξουν το καλό τους πρόσωπο και να παλέψουν για τη νίκη, αφού ο φόβος μήπως δεχτούν γκολ αλλά και οι αποβολές των Τσίμπα (42') και Μητσιόπουλου (44') αποτέλεσαν τροχοπέδη στις συχνές επιθετικές ενέργειες. Στο 7ο λεπτό της παράτασης, η Παναχαϊκή άγγιξε την πρόκριση όταν προηγήθηκε με το πλασέ του Γκίτση, όμως, οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν πει την τελευταία τους... λέξη. Στο 115', ο Παπαδόπουλος εκτέλεσε ψύχραιμα το πέναλτι που είχε κερδίσει ο Λιολίδης και ισοφάρισε. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 120' η «χρυσή αλλαγή» του Ταρντί, ο Καζαντζής.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Κιούρκος, Φ. Παπαδόπουλος (Βούκτσεβιτς 67'), Κατσουράνης, Γκίτσης, Κεφαλάς, Ιωάννου, Κομπαγιάσι (Κωνσταντινίδης 86'), Μητσιόπουλος, Αμπελάς, Ιστιόλ, Κομίνχες (Γκουζιώτης 100').

ΑΡΗΣ: Κατεργιαννάκης, Νασίφ, Κολτσίδας, Μαλλούς, Βαλερί, Ν. Παπαδόπουλος, Λουμπούτης (Καζαντζής 106'), Τσίμπα, Τζμπάρι (Μπάρκογλου 46'), Χαριστέας (Λιολίδης 84'), Θεοδωρίδης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ