Πέμπτη 17 Γενάρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΤΡΙΚΑΛΑ - ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Υποβάθμισαν τους σιδηροδρομικούς σταθμούς

Απαράδεκτη χαρακτηρίζουν οι βουλευτές του ΚΚΕ Ν. Γκατζής και Τ. Τσιόγκας την απόφαση της διοίκησης του ΟΣΕ να υποβαθμίσει τους σιδηροδρομικούς σταθμούς Τρικάλων και Καρδίτσας και ζητούν την ανάκλησή της.

Σε Ερώτηση που κατέθεσαν στη Βουλή οι δύο βουλευτές του Κόμματος επισημαίνουν ότι η απαράδεκτη αυτή απόφαση της διοίκησης του ΟΣΕ, με την οποία οι συγκεκριμένοι σταθμοί θα λειτουργούν πλέον με μια μόνο βάρδια ( 7 π.μ. - 3 μ.μ.), προκαλεί αναστάτωση στους κατοίκους των Νομών Τρικάλων και Καρδίτσας, αλλά και στους εργαζόμενους του Οργανισμού.

Αντί να ληφθούν μέτρα και να πυκνώσουν τα δρομολόγια για την εξυπηρέτηση των κατοίκων της περιοχής (μετά μάλιστα και την εκτέλεση των έργων εκσυγχρονισμού της γραμμής Καλαμπάκας - Παλαιοφαρσάλων), με την απόφαση αυτή οδηγείται σε υποβάθμιση και συρρίκνωση η σιδηροδρομική σύνδεση των δύο νομών με την Αθήνα και άλλες περιοχές, ενώ το επιβατικό κοινό αποθαρρύνεται να χρησιμοποιήσει τις σιδηροδρομικές συγκοινωνίες, υπογραμμίζουν οι βουλευτές του Κόμματος και ρωτούν τον υπουργό Μεταφορών - Επικοινωνιών ποια μέτρα και πότε πρόκειται να πάρει η κυβέρνηση και πότε, ώστε: Να ανακληθεί αυτή η απαράδεκτη απόφαση της διοίκησης του ΟΣΕ και να αναβαθμιστεί το σιδηροδρομικό δίκτυο της περιοχής και να πυκνώσουν τα δρομολόγια.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ