Τετάρτη 10 Φλεβάρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Ερευνα στο Προεδρικό Μέγαρο για διάρρηξη ηλεκτρονικού λογαριασμού

Ερευνα έγινε στο Προεδρικό Μέγαρο, μετά από δημοσιεύματα για διάρρηξη ηλεκτρονικού λογαριασμού, αφού το e-mail της Προέδρου Κατερίνας Σακελλαροπούλου, σύμφωνα με δημοσιεύματα, παρακολουθούνταν και χρειάστηκε η επέμβαση της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

O διευθυντής του ιδιαίτερου γραφείου της Κ. Σακελλαροπούλου ειδοποίησε τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Παράλληλα, διέταξε ΕΔΕ όταν διαπιστώθηκε ότι στις 14/4/2020 η πρώην γραμματέας του τέως ΠτΔ, Προκόπη Παυλόπουλου, έστειλε ένα e-mail της Προεδρίας, στο οποίο τυπικά δεν είχε πλέον πρόσβαση, σε μια φίλη της, επίσης πρώην υπάλληλο της Προεδρίας. Η ίδια ισχυρίζεται ότι αυτό συνέβη για ένα μικρό διάστημα, προκειμένου να ενημερώνεται ο τέως Πρόεδρος για την αποδελτίωση του Τύπου, καθώς ακόμα δεν παραλάμβανε το σώμα των εφημερίδων.

Στο μεταξύ, από τις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες διεξήχθη έλεγχος στον σκληρό δίσκο και στα ηλεκτρονικά μηνύματα του υπολογιστή της γραμματέως. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν διαπιστώθηκε κάτι μεμπτό, εκτός του ότι ελάμβανε καθημερινά την αποδελτίωση των ημερήσιων δημοσιευμάτων των μέσων μαζικής ενημέρωσης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ