Τετάρτη 10 Φλεβάρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Τελευταίο «αντίο» στον σ. Βασίλη Χατζόγλου

Σύντροφοι, συγγενείς και φίλοι είπαν χτες το τελευταίο «αντίο» στον σύντροφο Βασίλη Χατζόγλου, που «έφυγε» από τη ζωή τα ξημερώματα της Κυριακής, σε ηλικία 70 ετών, μετά από πολύμηνη μάχη στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Νίκαιας. Στην πολιτική κηδεία, που έγινε στο Γ' Νεκροταφείο, τον σύντροφο αποχαιρέτησε εκ μέρους της ΚΟ Αγ. Τριάδας Νίκαιας η Γραμματέας Κάτια Κρόκου, που αναφέρθηκε στην πλούσια δράση του Βασίλη, ο οποίος οργανώθηκε στην ΚΝΕ το 1973 και αμέσως μετά στο Κόμμα.

Δούλεψε σε πολλούς χώρους, ξεκινώντας από τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά, στη συνέχεια στη «Βιοχρώμ», στη Ζώνη του Περάματος, συμμετείχε σε όλες τις αγωνιστικές και απεργιακές κινητοποιήσεις και πολλές φορές για τη δράση του τιμωρήθηκε από την εργοδοσία με απολύσεις. Συμμετείχε ενεργά στο Συνδικάτο Μετάλλου και μετά τη συνταξιοδότησή του στα συνταξιουχικά σωματεία των ΕΒΕ.

Δραστηριοποιήθηκε για όλα τα προβλήματα της γειτονιάς και μέσα από το κίνημα γονέων και πολιτιστικούς συλλόγους, τιμώντας πάντα τον τίτλο του μέλους του Κόμματος, μέχρι την τελευταία μέρα της ζωής του.

Η Συντακτική Επιτροπή και όλο το προσωπικό του «Ριζοσπάστη» εκφράζουμε θερμά συλλυπητήρια στον σύντροφο Σωτήρη Χατζόγλου και στην οικογένειά του για το θάνατο του πατέρα του.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ