Τρίτη 16 Φλεβάρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
«Μπλακ άουτ» σε πολλές περιοχές της χώρας

Σοβαρά προβλήματα ηλεκτροδότησης προκλήθηκαν χτες σε πολλές περιοχές της χώρας. Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ, διακοπές ρεύματος που προκλήθηκαν κυρίως λόγω πτώσης δέντρων, σημειώθηκαν χτες σε διάφορες περιοχές της Αττικής και συγκεκριμένα σε Βαρυμπόμπη, Ασπρόπυργο, Αυλώνα, Μαλακάσα, Διόνυσο, Δροσιά, Αγ. Στέφανο, Ανοιξη, Κάλαμο, Μαρκόπουλο Ωρωπού, Εκάλη, Πικέρμι, Ροδόπολη και Σταμάτα.

Στην υπόλοιπη Ελλάδα, προβλήματα εμφανίστηκαν στη Βόρεια Εύβοια, στα χωριά της Ιστιαίας και τα παραλιακά χωριά της Λίμνης και του Μαντουδίου, στην περιοχή της Χαλκίδας, στα χωριά Βαθύ και Δροσιά και τα χωριά της κεντρικής Εύβοιας προς Αγιο Ιωάννη Ρώσο και την Κάρυστο. Πολλά χωριά του Πηλίου έμειναν επίσης δίχως ρεύμα για αρκετές ώρες, όπως επίσης και στο Καρπενήσι, σε περιοχές κοντά τη Θήβα, στην Καρδίτσα, στα Ιωάννινα, στα Ζαγοροχώρια κ.α.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα πάντως παρουσιάστηκε στις Σποράδες, όπου εν μέσω σφοδρής κακοκαιρίας έμειναν για πάνω από 24 ώρες χωρίς ρεύμα, από το μεσημέρι της Κυριακής μέχρι και χτες το απόγευμα, οπότε και αποκαταστάθηκε το πρόβλημα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ