Τετάρτη 23 Γενάρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Α1
Πρώτη γεύση από... Καρ

Τα «κιτρινόμαυρα» αναμένεται να προβάρει σήμερα το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ ο Αμερικανός Κρις Καρ. Μετά από αρκετή αναμονή και... σαράντα κύματα, από τη Δευτέρα το βράδυ ο Καρ ήρθε τελικά στην Ενωση, ανακουφίζοντας τον Ντράγκαν Σάκοτα που άλλοτε τον έβλεπε να είναι κοντά και άλλοτε να απομακρύνεται. Μάλιστα, ο Σέρβος τεχνικός έμεινε ικανοποιημένος για τη διάθεση που έδειξε ο παίκτης στην πρώτη προπόνηση παρά το πολύωρο ταξίδι. Σήμερα κόντρα στη Χαλκίδα αναμένεται να βγουν πιο ασφαλή συμπεράσματα, αφού ο Καρ θα έχει μια ευκαιρία να δείξει τα προσόντα του. Ο Σάκοτα περιμένει την επιστροφή των διεθνών και την πρώτη προπόνηση την άλλη Δευτέρα για να ξεκινήσει την προετοιμασία για την τελική αντεπίθεση του «Δικέφαλου». Στο διάστημα μετά τη διακοπή, ο Σέρβος τεχνικός έχει ξεκαθαρίσει πως η ομάδα πρέπει να τελειώνει την κατάσταση στην Ευρωλίγκα αφού το πρόγραμμα στο πρωτάθλημα θεωρείται σχετικά εύκολο.

  • Δύσκολες ώρες περνάνε στη Δάφνη μετά την ανακοίνωση τής παραίτησης του Κώστα Τζιβελέκα από την προεδρία του ερασιτέχνη ΑΟΔ. Οπως διευκρίνισε, αιτία της παραίτησης ήταν οι απειλές που δεχόταν αυτός και η οικογένειά του. Πάντως, όσον αφορά την ΚΑΕ ο Κώστας Τζιβελέκας διευκρίνισε ότι γνώμονας για την παραμονή θα αποτελέσουν οι εξελίξεις στο χώρο του αθλήματος.
  • Η κρίσιμη μέρα για τον Νταμίρ Μουλαομέροβιτς έφθασε αφού σήμερα στο Ζάγκρεμπ ο παίκτης του Παναθηναϊκό αναμένεται να υποβληθεί σε εγχείρηση στη μέση (κήλη) από τον προσωπικό του γιατρό. Πάντως στον Παναθηναϊκό δεν είναι ο μόνος που ασχολείται με τους γιατρούς, αφού και ο Ιμπραΐμ Κουτλουάι επέστρεψε στην Αθήνα από την Τουρκία άρρωστος.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ