Σάββατο 17 Απρίλη 2021 - Κυριακή 18 Απρίλη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
2021 ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ
Συσκέψεις και συνελεύσεις για την οργάνωση της πάλης

Συσκέψεις οργάνωσης της μάχης μπροστά στον απεργιακό εορτασμό της Πρωτομαγιάς πραγματοποιούνται καθημερινά με πρωτοβουλίες συνδικαλιστικών οργανώσεων σε όλη τη χώρα.

-- Στην Πιερία το Σάββατο 17 Απρίλη, στις 6.30 μ.μ. στον χώρο πίσω από το παλιό Νοσοκομείο Κατερίνης.

-- Στην Τρίπολη το Σάββατο 17 Απρίλη, στις 5.30 μ.μ. στη «Σκακιέρα».

-- Στην Κέρκυρα, ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων καλεί σε Γενική Συνέλευση την Κυριακή 18 Απρίλη, στις 5 μ.μ., στην ταράτσα του Εργατικού Κέντρου.

-- Το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων προχωρά σε Γενική Συνέλευση την Κυριακή 18 Απρίλη, στις 6.30 μ.μ., στα Παλιά Σφαγεία.

-- Στη Ρόδο, την Κυριακή 18 Απρίλη, στις 11.30 π.μ., στο θεατράκι στο αρχαίο στάδιο.

-- Το Εργατικό Κέντρο Λευκάδας - Βόνιτσας καλεί σε σύσκεψη την Παρασκευή 23 Απρίλη, στις 6.30 μ.μ., έξω από το Εργατικό Κέντρο.

-- Ο Σύλλογος Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση ν. Αττικής «Ο Βύρων» καλεί σε Γενική Συνέλευση το Σάββατο 24 Απρίλη, στις 6 μ.μ., στο Μουσείο Μακρονήσου (Ασωμάτων 31, Θησείο).

-- Σε εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση προχωρά το Συνδικάτο Εργαζομένων Φαρμάκου - Καλλυντικού Αττικής την Κυριακή 25 Απρίλη, στις 10.30 π.μ., στο θεατράκι της πλατείας Εθνικής Αντίστασης στο Περιστέρι (κοντά στη στάση του μετρό «Αγ. Αντώνιος», απέναντι από τον ΟΤΕ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ