Πέμπτη 29 Απρίλη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - ΚΥΠΕΛΛΟ
Κόντρα «Δικεφάλων» για τον τελικό

Εχοντας αποκτήσει σαφές προβάδισμα πρόκρισης ο ΠΑΟΚ υποδέχεται σήμερα στην Τούμπα την ΑΕΚ (19.00 - Cosmote Sport 1) στον επαναληπτικό ημιτελικό για το Κύπελλο, με τους Θεσσαλονικείς να έχουν προβάδισμα 1-0 από τον πρώτο αγώνα στο ΟΑΚΑ, σκορ που καλείται να ανατρέψει η «Ενωση».

Ο ΠΑΟΚ, έχοντας την ευχέρεια του υπέρ του σκορ, στοχεύει να ολοκληρώσει το έργο της πρόκρισης στον τελικό, ώστε να έχει τη δυνατότητα να διεκδικήσει την κατάκτηση του Κυπέλλου για 4η φορά τα τελευταία 5 χρόνια, κάτι που αποτελεί τον έναν από τους δύο μεγάλους στόχους που του έχουν απομείνει φέτος. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» προσέρχεται στη ρεβάνς με καλή ψυχολογία, αλλά με σημαντικές απουσίες - Κρέσπο, Ελ Καντουρί, Μιάι, Καγκάβα και Περέιρα.

Στην AEK η αποστολή είναι να «σωθεί» ο στόχος της κατάκτησης του Κυπέλλου, και συνολικά μια κακή χρονιά, έργο δύσκολο που επιβαρύνεται περαιτέρω από τις ελλείψεις που ταλαιπωρούν και εκείνη, καθώς δεν θα αγωνιστούν οι τραυματίες Γκαρσία, Ολιβέιρα, Μπακάκης, Λάτσι, Μιτάι και Ραντόνια.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ