Παρασκευή 25 Γενάρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
Τηλεόραση
Εγκληματικές προετοιμασίες

Ο Μάικλ Κέιν στην ταινία «Προετοιμασία για έγκλημα»
Ο Μάικλ Κέιν στην ταινία «Προετοιμασία για έγκλημα»
Ενα αστυνομικό θρίλερ διά χειρός Μπράιαν Ντε Πάλμα, υπό την επιρροή, όμως, του Αλφρεντ Χίτσκοκ, είναι η ταινία που μας κερδίζει σήμερα.

«Προετοιμασία για έγκλημα», σε σκηνοθεσία Μπράιαν Ντε Πάλμα. Η Μπόμπι είναι ψηλή, ξανθιά και μανιακή δολοφόνος. Ο δρ. Ρόμπερτ Ελιοτ είναι ένας ευπαρουσίαστος, καλοσυνάτος ψυχίατρος, δημοφιλής στην υψηλή κοινωνία. Η Μπόμπι πρέπει να ήταν κάποτε πελάτης του Ελιοτ, γιατί υπάρχουν μηνύματά της στον αυτόματο τηλεφωνητή του και το ξυράφι που χρησιμοποιεί έχει κλαπεί από το γραφείο του. Μια άλλη πελάτισσα του Ελιοτ είναι η Κέιτ, μια ελκυστική γυναίκα που υποφέρει από ερωτικές φαντασιώσεις. Η Λιζ, που δουλεύει ως κολ γκερλ της υψηλής κοινωνίας, υπήρξε μάρτυρας ενός από τους φόνους της Μπόμπι και είναι η μόνη που μπορεί να βοηθήσει στη διαλεύκανση του μυστηρίου. Εάν, φυσικά, επιβιώσει από τη μανία της δολοφόνου. Πρωταγωνιστούν: Μάικλ Κέιν, Αντζι Ντίκινσον, Νάνσι Αλεν (ΕΤ-1, 23.30).

«Μόνο ο Θεός με βλέπει», σε σκηνοθεσία Μπρούνο Πονταλιντές. Οι παλαβές περιπέτειες του Αλμπέρ, ηχολήπτης στο επάγγελμα, που δεν μπορεί να αντισταθεί σε καμιά γυναίκα. Φτάνει στο σημείο για να αρέσει σε κάποια να συμμετέχει εθελοντικά στους παρατηρητές ενός εκλογικού τμήματος, ή να γίνει αιμοδότης. Πρωταγωνιστούν: Ντενίς Πονταλιντές, Ζαν Μπαλιμπάρ, Ιζαμπέλ Καντελιέ, Σεσίλ Μπουιγιό, κ.ά. (ΝΕΤ, 00.30).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ