Πέμπτη 20 Μάη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΚΑΡΑΤΕ
Για το χάλκινο στο Ευρωπαϊκό η Χατζηλιάδου

Το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των +68 κ. στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καράτε που διεξάγεται στο Πόρετς της Κροατίας θα διεκδικήσει η Ελενα Χατζηλιάδου το Σάββατο 22/5. Η Ελληνίδα αθλήτρια δεν τα κατάφερε στα προημιτελικά αφού ηττήθηκε από την Βουλγάρα Αλεξάντρα Στουμπόλεβα με 3-1 στα σημεία, ωστόσο μέσω της διαδικασίας των ρεπεσάζ κατάφερε να βρεθεί στο μικρό τελικό της κατηγορίας, όπου θα διεκδικήσει την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο. Σε αυτόν αντίπαλός της θα είναι η Οράνα Φορτέσα από το Κόσοβο.

Στον κρίσιμο αγώνα του ρεπεσάζ που της έδωσε την πρόκριση για τον μικρό τελικό η Χατζηλιάδου νίκησε την Σλοβάκα Ντομίνικα Τατάροβα με 1-0 ξεπερνώντας και την ατυχία να τραυματιστεί στο ίδιο σημείο με παλιότερα.

Η Ελληνίδα καρατέκα αν και πήγε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με υψηλές βλέψεις για χρυσό και παρά το καλό της ξεκίνημα δεν μπόρεσε να έχει ανάλογη συνέχεια. Αρχικά ξεκίνησε με δύο νίκες επί της Σέρβας Αντριάνα Βίτσοβατς (4-0) και της Σουηδέζας Χάνα Αντούνοβιτς (1-0), ωστόσο δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Στουμπόλεβα στα προημιτελικά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ