Παρασκευή 28 Μάη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΕΠΑΣ - ΟΑΕΔ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις

Με νέα κινητοποίηση σήμερα Παρασκευή, οι σπουδαστές των ΕΠΑΣ του ΟΑΕΔ στη Θεσσαλονίκη συνεχίζουν τον αγώνα τους ενάντια στην υποβάθμιση των πτυχίων τους. Τα 7μελή συμβούλια 1ης και 2ης ΕΠΑΣ Θεσσαλονίκης και της ΕΠΑΣ Ωραιοκάστρου αποφάσισαν προσυγκέντρωση στις 11.30 π.μ. στην 1η ΕΠΑΣ (οδός Λαγκαδά) από όπου θα πραγματοποιήσουν πορεία στα γραφεία του ΟΑΕΔ (οδός Δωδεκανήσου), για να καταθέσουν το κοινό τους ψήφισμα.

Στην κοινή τους ανακοίνωση τονίζουν: «Συνεχίζουμε δυναμικά τον αγώνα μας. Οσα εμπόδια και να μας βάλουν δεν θα σκύψουμε το κεφάλι. Δεν θα τους αφήσουμε να παίξουν με το μέλλον μας».

Διεκδικούν: Να μην υποβαθμιστεί η αξία του πτυχίου από επίπεδο 4 (ν. 3475/2006) σε επίπεδο 3, το οποίο θα δίνει μια απλή βεβαίωση σπουδών αντί πτυχίου. Να καταβληθούν τώρα και στην ώρα τους όλα τα χρωστούμενα που έχουν να λαμβάνουν οι σπουδαστές που έχουν ενεργές συμβάσεις μαθητείας. Να ενισχυθούν τα εργαστήρια με περισσότερο εργαστηριακό υλικό. Αμεσα να προσληφθεί μόνιμο εκπαιδευτικό προσωπικό και προσωπικό καθαριότητας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ