Παρασκευή 18 Ιούνη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Μετ' εμποδίων οι αιτήσεις, να δοθεί παράταση

Παρέμβαση του ΠΑΜΕ, καθώς έληγαν χτες οι προθεσμίες

Τα τεχνικά προβλήματα που παρουσιάζονται στην ηλεκτρονική πλατφόρμα στην οποία υποβάλλονται οι αιτήσεις και τα δικαιολογητικά για το πρόγραμμα του «κοινωνικού τουρισμού», με αποτέλεσμα εργαζόμενοι να αδυνατούν να καταθέσουν την αίτησή τους, σχολιάζει η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ, διεκδικώντας να δοθεί παράταση στη σχετική διαδικασία.

Ενώ η προθεσμία υποβολής αιτήσεων έληγε χτες το βράδυ, οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες «σέρνονται» τις τελευταίες μέρες, με αποκορύφωμα τη χτεσινή. «Εχουμε αρκετές καταγγελίες από εργαζόμενους που δεν μπορούν να καταθέσουν την αίτησή τους, δυσκολεύονται στην επισύναψη αρχείων για τα διάφορα δικαιολογητικά που απαιτούνται, τους πετάει το σύστημα "εκτός"», καταγγέλλει το ΠΑΜΕ.

«Το πρόγραμμα του κοινωνικού τουρισμού βρίσκεται πίσω από τις σημερινές ανάγκες των εργατικών - λαϊκών οικογενειών, με την απορροφητικότητά του είναι ιδιαίτερα μικρή και με χιλιάδες εργαζόμενους να παραμένουν αιώνια "επιλαχόντες" καθώς κόβονται από τα ασφυχτικά κριτήρια. Παρ' όλα αυτά, έστω και σε αυτό το κουτσουρεμένο πρόγραμμα πρέπει να έχουν απρόσκοπτα πρόσβαση όλοι οι εργαζόμενοι», τονίζει στην ανακοίνωσή της η Εκτελεστική Γραμματεία. Στην κατεύθυνση αυτή, ζητά να δοθεί παράταση στην υποβολή των αιτήσεων για να διευκολυνθούν οι εργαζόμενοι και να αποφορτιστεί το σύστημα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ