Σάββατο 19 Ιούνη 2021 - Κυριακή 20 Ιούνη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εξιχνιάστηκε το έγκλημα στα Γλυκά Νερά

Ο σύζυγος της Καρολάιν αποδείχτηκε τελικά πως ήταν ο δολοφόνος της, στο έγκλημα που για περισσότερο από έναν μήνα απασχόλησε για την αγριότητά του αλλά και για το γεγονός ότι οι φερόμενοι ως δράστες δεν είχαν αφήσει κανένα αξιοποιήσιμο ίχνος.

Το βράδυ της Πέμπτης, ο 32χρονος πιλότος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ομολόγησε ότι σκότωσε την 20χρονη σύζυγό του, Καρολάιν Κράουτς, μητέρα ενός 11μηνου κοριτσιού, στις 11 Μάη, στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά. Νωρίτερα, η ΕΛ.ΑΣ. είχε ανακοινώσει ότι «έχουν προκύψει νεότερα στοιχεία, τα οποία δεν μπορούν να περιμένουν» και για τον λόγο αυτό ο 32χρονος πιλότος μεταφέρθηκε με ελικόπτερο από τη Σκιάθο στη ΓΑΔΑ για να δώσει νέες διευκρινίσεις σε σχέση με τις αρχικές του καταθέσεις.

Ο 32χρονος έπεσε σε νέα κενά και αντιφάσεις σε σχέση με νεότερα στοιχεία και ευρήματα, όπως ότι στο κινητό του υπήρχε εφαρμογή που καταγράφει τα βήματα και η οποία έδειξε πως περπατούσε την ώρα που είχε δηλώσει ότι ήταν δεμένος και φιμωμένος από τους φερόμενους ληστές. Επίσης, η κάρτα μνήμης στην κάμερα ασφαλείας στο εσωτερικό του σπιτιού είχε αφαιρεθεί αρκετά νωρίτερα από όταν δήλωσε ότι μπήκαν οι ληστές (5 με 6 το πρωί), ενώ το «έξυπνο» ρολόι που φορούσε η άτυχη Καρολάιν κατέγραψε αυξημένους παλμούς κάποια στιγμή και στη συνέχεια καμία ζωτική ένδειξη, πολύ νωρίτερα από τον χρόνο κατά τον οποίο ο 32χρονος είχε δηλώσει ότι έγινε ο πνιγμός της από τους δράστες.

Ακόμα, από την άρση του απορρήτου στα κινητά τηλέφωνα του ζευγαριού προέκυψαν καταγραφές που έδειχναν ότι υπήρχαν προστριβές. Μετά την ομολογία του ο 32χρονος ισχυρίστηκε ότι δολοφόνησε τη σύζυγό του μετά από καβγά και ότι υπήρχαν προστριβές μεταξύ τους εδώ και αρκετό καιρό. Στο γεγονός αυτό συνηγορεί και η αναζήτηση ξενοδοχείου ή σπιτιού από την άτυχη 20χρονη, όπου, όπως όλα δείχνουν, σκόπευε να μετακομίσει μαζί με το παιδί. Η έρευνα συνεχιζόταν.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ