Σάββατο 19 Ιούνη 2021 - Κυριακή 20 Ιούνη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΤΟΜΕΑΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΗΣ ΚΝΕ
Πολύμορφη δραστηριότητα ενάντια στα ναρκωτικά

Με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα Κατά των ναρκωτικών στις 26 Ιούνη και στο πλαίσιο του Φεστιβάλ της Τομεακής Οργάνωσης Πειραιά της ΚΝΕ που θα πραγματοποιηθεί στις 2-3 Ιούλη στα Λιπάσματα στη Δραπετσώνα (Κράκαρη), η ΤΟ Πειραιά διοργανώνει παρεμβάσεις με σύνθημα: «Δεν βάζουμε "αυτογκόλ" - Λέμε ΟΧΙ σε όλα τα ναρκωτικά».

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 26 και την Κυριακή 27 Ιούνη θα πραγματοποιηθούν τουρνουά μπάσκετ 3x3 και ποδοσφαίρου 5x5 στο Αθλητικό Πάρκο Πρέσσοφ (Γκιώνας 1, στο Κερατσίνι). Δηλώσεις συμμετοχής στο e-mail: Traverso@kne.gr και στο τηλέφωνο: 6947275898.

Θα προηγηθεί την Τρίτη 22 Ιούνη, στις 19.00, στο Πάρκο Σελεπίτσαρι (Φιλίππου 16, Κερατσίνι), η κλήρωση των ομάδων για τα τουρνουά και θα γίνει συζήτηση με θέμα: «Δεν είναι ελευθερία να ψάχνεις τη φυγή... Σκέψου - ονειρέψου - πάλεψε για ολόκληρη ζωή!».

Εισηγήσεις στη συζήτηση θα γίνουν από τους:

Νίκο Γέμελο, ομοσπονδιακό προπονητή κολύμβησης με θέμα: «Οι επιπτώσεις της εμπορευματοποίησης του αθλητισμού στη ζωή των νέων»

Μιχάλη Λεάνη, αθλητικογράφο, με θέμα: «Η σημασία του αθλητισμού στην πρόληψη κατά των ναρκωτικών»

Παναγιώτη Κατηφέ, υπεύθυνο του Τμήματος Κατά των Ναρκωτικών της ΚΕ του ΚΚΕ, με θέμα: «Ναρκωτικές ουσίες = κέρδη για τους λίγους - κοινωνική καταστολή για τον λαό και τη νεολαία».

Τη μέρα της εκδήλωσης, στο χώρο θα υπάρχει περίπτερο του ΚΕΘΕΑ «Νόστος».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ