Πέμπτη 1 Ιούλη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΝΕΟΛΑΙΑ
Φεστιβαλικό ραντεβού της ΚΝΕ στον Πειραιά από αύριο

Από αύριο Παρασκευή και για δυο μέρες ανοίγει τις πύλες του το Φεστιβάλ της Τομεακής Οργάνωσης Πειραιά της ΚΝΕ, που πραγματοποιείται στο πάρκο Κράκαρη του Πολυχώρου «Λιπασμάτων» στη Δραπετσώνα, με σύνθημα «Να ζεις! Να τολμάς! Να προχωράς! Για την κοινωνία της πραγματικής ελευθερίας, τον σοσιαλισμό!».

Το Σάββατο θα μιλήσει στο Φεστιβάλ ο Θοδωρής Χιώνης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζει και το υπόλοιπο πολιτικό και καλλιτεχνικό πρόγραμμα, που αναλυτικά περιλαμβάνει:

  • Αύριο Παρασκευή:

- 19.00 συναυλία με τους Groove Aloud.

- 20.00 συζήτηση με θέμα «Πράσινη ανάπτυξη: Μπίζνες για το κεφάλαιο, υποβάθμιση της ζωής για τον λαό και τη νεολαία. Το παράδειγμα του Πειραιά». Στο πάνελ συμμετέχουν: Ιωνας Παπανδρεόπουλος, μέλος του Γραφείου της ΤΕ Πειραιά του ΚΚΕ, Αντώνης Μοχιανάκης, μέλος της Ιδεολογικής Επιτροπής του ΚΣ της ΚΝΕ, Ξάνθος Γερμανάκος, μαθητής της περιοχής και στέλεχος της ΚΝΕ.

- 21.00 hip hop live με τους Retro, «Ζωγράφο», Ghetto Rock και Frank.

- 23.00 συναυλία με τον Φοίβο Δεληβοριά.

  • Σάββατο 3 Ιούλη:

- 19.00 συναυλία με τους Over9000 και Anima Band.

- 20.30 πολιτική συγκέντρωση με ομιλητή τον Θοδωρή Χιώνη, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και Γραμματέα της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

- 21.30 η Πολυξένη Καράκογλου παρουσιάζει το καινούργιο της άλμπουμ «Σημεία στίξης» και αφιερώνει μουσικό απόσπασμα του μελοποιημένου Ν. Καββαδία στο «Τραβέρσο» - Πολιτιστικό Στέκι της ΚΝΕ στον Πειραιά.

- 22.30 ο Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης παρουσιάζει τους «Τσολιάς εν δε Τσόλια Μπαντ!».

- 23.30 στη σκηνή ο Δημήτρης Μυστακίδης, 15 χρόνια ρεμπέτικο με κιθάρα.

Στον χώρο θα υπάρχουν έκθεση βιβλίου της «Σύγχρονης Εποχής», χώρος του περιοδικού «κόκκινο Αερόστατο», άλλες εκθέσεις και αφιερώματα.

Στα Γιάννενα

Αύριο Παρασκευή και το Σάββατο 3 Ιούλη θα γίνει επίσης το Φοιτητικό Φεστιβάλ της ΚΝΕ στα Γιάννενα, στο Θεατράκι Σκάλας.

Οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ περιλαμβάνουν:

  • Αύριο Παρασκευή: Παρουσίαση θεματικών εκθέσεων. Αφιέρωμα στο πολιτικό τραγούδι από τη Μουσική Ομάδα της ΚΝΕ. Συναυλία με το φοιτητικό συγκρότημα «Πολυμερή». DJ set.
  • Σάββατο 3 Ιούλη: Παρουσίαση θεματικών εκθέσεων. Εκδήλωση - συζήτηση με θέμα «Το φοιτητικό κίνημα και η συμβολή της ΚΝΕ στην ανάπτυξη των αγώνων» και ομιλητή τον Θοδωρή Κωτσαντή, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ. Συναυλία με τους Στέλιο Κοτίδη, Αλεξάνδρα Ρίζου, Σταύρο Γιαβρή, Ανέστη Τσιαρτσιανίδη και Ηλία Αράπογλου.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ