Πέμπτη 1 Ιούλη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΝΕΟΛΑΙΑ
Δραστηριότητες των Οργανώσεων στα ΑΕΙ της Αθήνας

Η Τομεακή Οργάνωση Πανεπιστημίων - Ερευνητικών Κέντρων της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ πραγματοποιεί εκδήλωση - συζήτηση για εργαζόμενους σε ερευνητικά κέντρα και πανεπιστήμια, με θέμα «Δουλεύουμε για να ζούμε ή ζούμε για να δουλεύουμε; Ο Καρλ Μαρξ για τον εργάσιμο χρόνο», την Παρασκευή 2 Ιούλη στις 7.30 μ.μ. στο Μουσείο Μακρονήσου (Αγ. Ασωμάτων 31, Θησείο). Θα μιλήσει ο Γρηγόρης Λιονής, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υπεύθυνος του Τμήματος Οικονομίας της ΚΕ.

Την ίδια μέρα, η Περιφερειακή Οργάνωση Σπουδάζουσας Αθήνας της ΚΝΕ και οι Τομεακές Οργανώσεις ΠΑΔΑ - ΑΣΠΑΙΤΕ της ΚΝΕ διοργανώνουν εκδήλωση υποδοχής των νέων μελών και πρωτοετών συντρόφων, στις 8 μ.μ. στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Θα μιλήσει η Ιουλία Χρονοπούλου, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής και Γραμματέας της ΤE Πανεπιστημίων - Ερευνας. Θα ακολουθήσει μουσικό αφιέρωμα.

Να σημειωθεί επίσης ότι η Περιφερειακή Οργάνωση Σπουδάζουσα Αθήνας της ΚΝΕ έχει επιμεληθεί μια ειδική έκδοση στο πλαίσιο του 30ού Αντιιμπεριαλιστικού Διημέρου, με τίτλο «Πολλά ταξίδια, ένας προορισμός: Οι λαοί θα νικήσουν!», που διατρέχει έναν - έναν τους 29 προηγούμενους σταθμούς του νεανικού αυτού θεσμού. Η έκδοση διακινείται από τις Οργανώσεις της ΠΟ Σπουδάζουσας Αθήνας (πληροφορίες στο τηλέφωνο 6984769758 - Νίκος).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ