Πέμπτη 15 Ιούλη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Συσκέψεις για το αντιεκπαιδευτικό νομοσχέδιο

Εκδηλώσεις και συσκέψεις διοργανώνουν σε συνοικίες της Αθήνας και σε άλλες πόλεις της χώρας Οργανώσεις του ΚΚΕ, συζητώντας πλατιά για το περιεχόμενο του νομοσχεδίου της κυβέρνησης το οποίο έχει στο επίκεντρό του την «αυτονομία» της σχολικής μονάδας και τον ασφυκτικό έλεγχο του εκπαιδευτικού. Οι προγραμματισμένες για σήμερα και αύριο εκδηλώσεις είναι οι εξής:

Σήμερα Πέμπτη

-- Στα Ιλίσια, στις 8 μ.μ., οι ΚΟ Ζωγράφου και Εκπαιδευτικών Ανατολικών Συνοικιών της ΚΟ Αττικής καλούν σε συζήτηση στην πλατεία Τερζάκη, για το νέο νομοσχέδιο για το σχολείο και τις θέσεις του ΚΚΕ με τίτλο: «Αντιδραστικές "καινοτομίες" και "ανεστραμμένες" ανάγκες».

-- Στα Ιωάννινα (Λιθαρίτσια), στις 8 μ.μ., σύσκεψη από τις ΚΟΒ Παιδείας της ΤΕ Ιωαννίνων και την ΤΟ Μαθητών Ιωαννίνων της ΚΝΕ, με ομιλητή τον Θανάση Μαχτσίρα, μέλος της ΕΠ Ηπείρου - Κέρκυρας - Λευκάδας.

-- Στη Λάρισα, στην κοίτη του Πηνειού, στις 7.30 μ.μ., σύσκεψη με εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές. Θα μιλήσει ο Σπύρος Μαρίνης, στέλεχος του ΚΚΕ και μέλος του ΔΣ της ΔΟΕ.

-- Στην Καρδίτσα, στο αναψυκτήριο Παυσιλύπου (στον εξωτερικό χώρο), στις 8 μ.μ.

Αύριο Παρασκευή

-- Στην Κυψέλη στις 8 μ.μ., οι ΚΟ του 6ουΔιαμερίσματος Αθήνας καλούν σε συζήτηση στο θεατράκι της Φωκίωνος Νέγρη, με θέμα: «Ο αγώνας ενάντια στην υποβάθμιση της μόρφωσης των παιδιών μας και το νέο νομοσχέδιο για την Παιδεία». Θα μιλήσει ο Μαρίνος Μακρής, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Αττικής και Γραμματέας της ΤΕ Α' Αθήνας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ