Πέμπτη 15 Ιούλη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΑΛΙΜΟΣ
Ποινική δίωξη σε εννέα για το μαχαίρωμα 14χρονου

Εννέα ανήλικοι, έξι αγόρια και τρία κορίτσια, προσήχθησαν προχτές το βράδυ μετά από επεισόδιο στον Αλιμο, κατά το οποίο ομάδα ανηλίκων φέρεται να επιτέθηκε σε 14χρονο, τραυματίζοντάς τον με μαχαίρι στα πλευρά.

Χτες οι προσαγωγές μετατράπηκαν σε συλλήψεις και τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για ληστεία, απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, ενώ παραπέμφθηκαν ενώπιον της ανακρίτριας, από την οποία αναμένεται να ζητήσουν και να λάβουν προθεσμία για να απολογηθούν τις επόμενες μέρες.

Το αιματηρό συμβάν ήταν συνέχεια διαπληκτισμού που είχαν οι ανήλικοι με τον μαθητή μέσα σε αστικό λεωφορείο. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι το επεισόδιο συνεχίστηκε έξω από ταχυφαγείο, στη συμβολή των οδών Τεγέας και Λαμίας, όπου οι ανήλικοι επιτέθηκαν στον συνομήλικό τους και αφού τον μαχαίρωσαν στα πλευρά με κουζινομάχαιρο και σουγιά - ευτυχώς ελαφρά - του πήραν το κινητό τηλέφωνο και αμέσως μετά εξαφανίστηκαν.

Το θύμα διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Παίδων, όπου του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες και πήρε εξιτήριο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ