Παρασκευή 1 Φλεβάρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΟΑΕΔ ΠΕΙΡΑΙΑ
Παράσταση διαμαρτυρίας

Συνδικαλιστές της Συντονιστικής επιτροπής Εργατικών Σωματείων Πειραιά με επικεφαλής τους Ιορδάνη Πουντίδη, πρόεδρο του Συνδικάτου Πειραιά, πραγματοποίησαν χτες παράσταση διαμαρτυρίας στη Σχολή Μαθητείας του ΟΑΕΔ Πειραιά, τονίζοντας ότι είναι αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν σε κανένα να τους εμποδίσει στο να έρχονται σε επαφή με τους εργαζόμενους μαθητές της Σχολής, μέλη των Σωματείων. Επίσης τόνισαν ότι δε θα επιτρέψουν καμία αντιδημοκρατική συμπεριφορά από κανένα σε βάρος των μαθητών, ούτε θα υποχωρήσουν σε οποιαδήποτε απόπειρα τρομοκράτησης.

Υπενθυμίζουμε ότι τις προηγούμενες μέρες ο διευθυντής της Σχολής κ. Κύλιαρης απαγόρευσε να γίνει Γενική Συνέλευση των μαθητών, απειλώντας με αποβολή και διώξιμο των μελών του επταμελούς της Σχολής και των πενταμελών επιτροπών των τμημάτων. Ακόμα φώναξε την αστυνομία για να βγάλει από το προαύλιο τον Ιορδάνη Πουντίδη όταν αυτός θέλησε να παραβρεθεί σε συγκέντρωση των μαθητών, σπρώχνοντας ταυτόχρονα και απειλώντας τους τελευταίους για να μπουν στις τάξεις.

Στην ανακοίνωσή της η Συντονιστική Επιτροπή σημειώνει: «Καλούμε το υπουργείο Εργασίας και τη Διοίκηση του ΟΑΕΔ που διορίζουν και καθοδηγούν τέτοιους διευθυντές να δώσουν απάντηση στο πότε να πραγματοποιήσουν Γενική Συνέλευση οι μαθητές του ΟΑΕΔ Πειραιά και να μας ενημερώσουν γραπτά ώστε να πάρει μέρος και εκπρόσωπος των σωματείων μας».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ