Τρίτη 10 Αυγούστου 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΑΣΠΑΙΤΕ
Χωρίς κλιματισμό και γεμάτη ξερόχορτα τριγύρω της!

«Για μια ακόμα φορά οι εστιακοί φοιτητές βιώνουμε τραγικές καταστάσεις μέσα στην Εστία μας! Την ώρα που η χώρα μας δοκιμάζεται από τον χειρότερο καύσωνα των τελευταίων δεκαετιών, εμείς "λιώνουμε" μέσα στα δωμάτιά μας, καθώς λόγω βλάβης δεν λειτουργεί το σύστημα κλιματισμού!».

Την παραπάνω σοβαρή καταγγελία κάνει ο Φοιτητικός Σύλλογος της Εστίας ΑΣΠΑΙΤΕ, επισημαίνοντας παράλληλα ότι «την ίδια ώρα που μεγάλες πυρκαγιές ξεσπούν η μία πίσω από την άλλη, γύρω από την Εστία σε απόσταση αναπνοής υπάρχουν διάσπαρτες εκτάσεις με ξερά χόρτα χωρίς να υπάρχει η παραμικρή πρόληψη να καθαριστούν!

«Με αυτήν την κατάσταση να επικρατεί στα δωμάτιά μας, μόνο γέλια μας προκαλούν οι δηλώσεις της κυβέρνησης "να αποφεύγουμε τις μετακινήσεις"!», σχολιάζει ο Σύλλογος.

Οι φοιτητές θέτουν το ερώτημα πώς θα προστατευτούν από τον καύσωνα και από την πιθανότητα εκδήλωσης πυρκαγιάς χωρίς να υπάρχει καμία σχετική μέριμνα και απαιτούν σχετικά μέτρα, σημειώνοντας: «Αντί να λένε μεγάλα λόγια στις ειδήσεις και να περηφανεύονται που όλα "λειτουργούν ρολόι" την ώρα που η μισή Ελλάδα δοκιμάζεται από τις πυρκαγιές και τον καύσωνα, ας κάνουν έστω τα στοιχειώδη!».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ