Παρασκευή 27 Αυγούστου 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Χορός εκατομμυρίων για Εμπαπέ - Ρονάλντο

Πρόταση 170 εκατ. ευρώ φέρεται να έχει καταθέσει η Ρεάλ Μαδρίτης στην Παρί Σεν Ζερμέν για την απόκτηση του Κιλιάν Εμπαπέ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι Ισπανοί έριξαν χτες στο τραπέζι τη δεύτερή τους πρόταση και ευελπιστούν να λάβουν θετική απάντηση από τους Γάλλους, οι οποίοι πάντως ξεκαθαρίζουν συνεχώς πως δεν πρόκειται να τον αφήσουν να αποχωρήσει.

Από την άλλη, ο Kριστιάνο Ρονάλντο φαίνεται πως έχει συμφωνήσει σε όλα με τη Μάντσεστερ Σίτι για τη μετακίνησή του από τη Γιουβέντους. Ο Πορτογάλος ήθελε να αποχωρήσει και φαίνεται πως θα πραγματοποιήσει τη μεγάλη του επιστροφή στα αγγλικά γήπεδα για να αγωνιστεί και πάλι στο Μάντσεστερ, αλλά αυτήν τη φορά στην μπλε πλευρά της πόλης και όχι στην κόκκινη, εκεί δηλαδή που πρωτοσυστήθηκε στην ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική σκηνή με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ. Ο Πορτογάλος έχει συμφωνήσει με τους Πολίτες για διετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές που θα φτάνουν τα 15 εκατ. ευρώ και το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί το δεύτερο μεγάλο μεταγραφικό μπαμ του καλοκαιριού μετά τη μετακίνηση του Μέσι στην Παρί Σεν Ζερμέν είναι να τα βρουν οι δύο ομάδες.

Ενα ταξίδι του μάνατζερ του Πορτογάλου, χτες αργά το απόγευμα στο Παρίσι, περιέπλεξε την κατάσταση, αφού πολλοί το συνέδεσαν με εμπλοκή στην υπόθεση της Παρί Σεν Ζερμέν και δεν απέκλειαν σύντομα ο Ρονάλντο να είναι συμπαίχτης του Μέσι. Πάντως, μετά τη χτεσινή κλήρωση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, το πιθανότερο είναι να δούμε τον Μέσι και τον Ρονάλντο αντιπάλους, αφού Παρί και Σίτι είναι στον 1ο όμιλο...



Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ