Τετάρτη 1 Σεπτέμβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Ο Μανώλης Μητσιάς γιόρτασε στο Ηρώδειο

Μια μουσική περιήγηση σε μια σπουδαία δημιουργική διαδρομή 50 χρόνων ήταν η συναυλία του Μανώλη Μητσιά που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στο Ηρώδειο.

Μια συναυλία - φόρος τιμής στους κορυφαίους δημιουργούς, στιχουργούς και συνθέτες που του εμπιστεύτηκαν τα μεγάλα τραγούδια τους. Το κοινό που γέμισε το Ηρώδειο είχε την ευκαιρία να ακούσει μερικά από τα πιο αγαπημένα του τραγούδια, κάποιες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες στην ιστορία του ελληνικού τραγουδιού σε μουσικές των Μίκη Θεοδωράκη, Μάνου Χατζιδάκι, Σταύρου Ξαρχάκου, Δήμου Μούτση, Μάνου Λοΐζου, Λουκιανού Κηλαηδόνη, Γιάννη Σπανού, Θάνου Μικρούτσικου, Διονύση Σαββόπουλου, Σταμάτη Κραουνάκη, Ακη Πάνου, Ηλία Ανδριόπουλου, Γιώργου Χατζηνάσιου, Χρήστου Λεοντή, και σε στίχους και ποίηση των Νίκου Γκάτσου, Οδυσσέα Ελύτη, Γιώργου Σεφέρη, Μανώλη Αναγνωστάκη, Γιάννη Ρίτσου, Λευτέρη Παπαδόπουλου, Μάνου Ελευθερίου, Λίνας Νικολακοπούλου και πολλών ακόμα.

Στη συναυλία παρευρέθηκε και ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, ο οποίος συνεχάρη θερμά τον μεγάλο μας ερμηνευτή.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ