Τετάρτη 1 Σεπτέμβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE 1
Συμφωνία για σέντρα στις 11/9

Στην απόφαση για έναρξη του νέου πρωταθλήματος στις 11 Σεπτέμβρη κατέληξαν τα μέλη της Σούπερ Λιγκ 1 μετά τη νέα χτεσινή συνδιάσκεψη που υπήρξε αλλά και το επερχόμενο ξεκαθάρισμα του τοπίου όσον αφορά τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Στο συγκεκριμένο ζήτημα όλες οι πληροφορίες θέλουν τις ομάδες που δεν έχουν βρει ακόμα τηλεοπτική στέγη (ΠΑΕ Βόλος, Παναιτωλικός, Λαμία, Απόλλων και Ιωνικός) να είναι στην τελική ευθεία για να το καταφέρουν.

Το ΔΣ της Λίγκας αποφάσισε να πραγματοποιηθεί νέο Διοικητικό Συμβούλιο μέσω τηλεδιάσκεψης, αύριο Πέμπτη, με θέμα την έγκριση της προκήρυξης του πρωταθλήματος.

Απορρίφθηκε η έφεση του Αρη

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε την έφεση του Αρη για την υπόθεση του πλαστού δελτίου του Λάσκοφ, κάτι που σημαίνει πως οι «κίτρινοι» θα ξεκινήσουν το πρωτάθλημα με -6 βαθμούς. Σημειώνεται πως οι «κίτρινοι» είχαν τιμωρηθεί αρχικά απ' την Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ για τη συγκεκριμένη υπόθεση, χωρίς τελικά να αλλάξει κάτι μετά και τη χτεσινή απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων. Η ΠΑΕ Αρης αντέδρασε σφοδρά με ανακοίνωσή της βάλλοντας κατά της Επιτροπής, την οποία χαρακτηρίζει «αμαρτωλή» κάνοντας λόγο για «απόφαση - σκάνδαλο». Οπως γνωστοποιεί, θα προσφύγει στο Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο της Ευρώπης (CAS) για ανατροπή της απόφασης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ