Τρίτη 5 Φλεβάρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Κουκουβάγια...

Γρηγοριάδης Κώστας

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ κουκουβάγια αυτή η κυβέρνηση. Βλέπει στο σκοτάδι μυστηριώδεις συνωμότες ενάντια στην «πολιτική σταθερότητα» και την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ και δε βλέπει αυτούς που αντιτίθενται στην πολιτική της στο φως της ημέρας!

`Η, μάλλον, για να είμαστε ακριβείς, προσπαθεί να εστιάσει την προσοχή των πάντων σε υποχθόνιες σκευωρίες αγνώστου ταυτότητας και συμπεριφέρεται σαν να μην τρέχει τίποτε για τους αγρότες που είναι στους δρόμους. Αλλά και στο χώρο της Παιδείας που, επίσης, βρίσκεται σε αναταραχή.

Το μόνο σωστό που ακούστηκε αυτές τις μέρες από την κυβέρνηση επίσημα, είναι η δήλωση του Κώστα Σημίτη, που είπε πως «θα κριθούμε» από τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα του πολίτη. Οντως, εδώ η κυβέρνηση έχει κριθεί και απορρίφθηκε μετά επαίνων!

Αν δεν το διαπίστωσε ο Λαλιώτης που τον έστειλαν για εμπειρογνώμονα, να τους πληροφορήσουμε ότι οι αγρότες που βρίσκονται στις εθνικές οδούς δεν είναι εκεί, για να επευφημούν τα υπουργικά αυτοκίνητα όταν πηγαίνουν για περιοδείες στην επαρχία. Για να διαμαρτυρηθούν βρίσκονται εκεί.

Μια και το αναφέραμε, όμως, πώς γίνεται να ήταν αναποτελεσματικός ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ και δε σταματάνε οι αγροτικές κινητοποιήσεις παρά την παρέμβασή του; Μήπως επαληθεύεται η φοβερή υποψία ότι το Κίνημα και τα οράματα του εκσυγχρονισμού δεν ευαισθητοποιούν το λαό;


Παπαγεωργίου Βασίλης

Βέβαια, ίσως βιαζόμαστε να βγάλουμε συμπέρασμα, διότι δεν είναι απίθανο μέσα στη βδομάδα να μας προκύψει κανένα δημοσίευμα, σύμφωνα με το οποίο οι βαμβακοπαραγωγοί της χώρας διαθέτουν off shore εταιρία στον Παναμά, η οποία με τη σειρά της έχει στενές σχέσεις με τη Μάγιο Ινβεστμεντ. Λαλιώτης είναι αυτός και όλα να τα περιμένεις.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ