Τρίτη 5 Φλεβάρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
«Αλωσαν» τη Φλωρεντία

Στην πόλη της Αναγέννησης, τη Φλωρεντία, βρήκε και τον καλό της εαυτό η Βουλιαγμένη και για τέταρτη φορά προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Κυπελλούχων. Οι «μπέμπηδες» για δεύτερη φορά επικράτησαν της κατόχου του τίτλου Φλωρεντίας με 7-6 (5-4 το πρώτο παιχνίδι). Στηριζόμενη, κυρίως, στην πολύ καλή άμυνα, αλλά και την πολύ καλή απόδοση του Πέτρε Σάντα η ομάδα του Βαγγέλη Ρούπακα πήρε πανηγυρικά την πρόκριση στους τέσσερις, όπου θα αντιμετωπίσει την ουγγρική Βάσας. Η ελληνική ομάδα ήταν συνεχώς μπροστά στο σκορ, ενώ οι Ιταλοί το μόνο που κατάφερναν ήταν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια, ισοφαρίζοντας σε 2-2 και 4-4. Ομως, στο τελευταίο επτάλεπτο οι παίκτες του ΝΟΒ έδειξαν χαρακτήρα και προηγήθηκαν, 1.30`` πριν το τέλος, με 7-5 καθαρίζοντας ουσιαστικά το παιχνίδι.

Αντίθετα με τη Βουλιαγμένη, ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να διπλασιάσει τις νίκες του στον «μπλε όμιλο» του Τσάμπιονς Λιγκ. Στον Πειραιά παραχώρησε στη γαλλική Νις ισοπαλία 7-7.

  • Βαθμούς και γκολ μοιράστηκαν στο ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής Χανιά και Παναθηναϊκός που ήρθαν ισόπαλοι 7-7. Στην έκπληξη της αγωνιστικής το Π.Φάληρο επικράτησε της Γλυφάδας με 13-11. Τα άλλα αποτελέσματα: Χίος - ΠΑΟΚ 11-11, Νηρέας Χαλανδρίου - Πάτρα 3 - 8.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ