Σάββατο 11 Σεπτέμβρη 2021 - Κυριακή 12 Σεπτέμβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΤΟΓΙΑ
ΦΩΤΕΙΝΗ ΤΟΓΙΑ
ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ Ανδρέα ΘΕΡΜΟΥ, από την Εγκλουβή Λευκάδας, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, που εξορίστηκε στην Ικαρία και «έφυγε» από κοντά μας στις 2/9/2012, η οικογένειά του προσφέρει στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Κέντρου Χαϊδαρίου, το ποσό των 100 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Συμπληρώθηκε ένας χρόνος από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο αγαπημένος μας σύζυγος και πατέρας, ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ. Γεννήθηκε το 1935 στο χωριό Μεγάλη Στέρνα Κιλκίς. Παιδί πολιτικών προσφύγων, έζησε 5 χρόνια στη ΛΔ Πολωνίας και 23 χρόνια στη ΛΔ Τσεχοσλοβακίας στην πόλη Μπρνο. Σπούδασε Τ. Μηχανολόγος Μηχανικός, επίσης σπούδασε ζωγραφική. Το 1975 επέστρεψε με την οικογένειά του στην Ελλάδα, στη Θεσσαλονίκη. Το 1987 μαζί με τη σύζυγό του έγιναν μέλη του Κόμματος και ανέπτυξαν μεγάλη δράση μέσα στην ΚΟΒ Πολίχνης. Είχε δύο παιδιά, τον Αλέξανδρο και την Δέσποινα, και 4 εγγόνια, την Ξένια, τον Ορέστη, τον Δημοσθένη και την Νίκη. Στη μνήμη του προσφέρουμε στο ΚΚΕ 50 ευρώ και 50 ευρώ στην εφημερίδα «Ριζοσπάστη» που γράφει την αλήθεια.

Η σύζυγός του Φρειδερίκη και η κόρη του Δέσποινα Μιχαηλίδου

***

Στη μνήμη των συντρόφων και συναγωνιστών ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΙΝΙΩΡΗ, ΚΩΣΤΑ ΤΣΙΡΩΝΑΚΗ, ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΝΔΡΕΑ ΖΑΠΑΝΤΗ, ΜΑΝΩΛΗ ΠΥΘΑΡΟΥΛΗ, ΜΙΧΑΛΗ ΚΟΥΛΟΥΡΗ προσφέρω στο Κόμμα μας, μέσω της ΚΟΒ Βριλησσίων, 100 ευρώ.

ΣΠΥΡΟΣ ΤΟΓΙΑΣ
ΣΠΥΡΟΣ ΤΟΓΙΑΣ
Ο σύντροφος Γιάννης Κανελλόπουλος

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΙΓΝΑΤΙΟΥ ΣΤΑΜΠΟΛΟΓΛΟΥ, που απεβίωσε στις 12 Αυγούστου και κηδεύτηκε στις 20 Αυγούστου 2021. Με την έκφραση της αλληλεγγύης σας συγκεντρώθηκαν 612,50 ευρώ οικονομικής ενίσχυσης για τους πυρόπληκτους της Βόρειας Εύβοιας. Η παράδοση της οικονομικής βοήθειας έγινε από την κόρη του Ιγνάτιου, Θεανώ, στις 21 Αυγούστου στο Στέκι Αλληλεγγύης και Αγώνα πυρόπληκτων στη Στροφυλιά, μέρα συλλαλητηρίου με φυσική παρουσία στο σημείο.

***

ΦΩΤΟ

Πέρασαν κιόλας έξι μήνες χωρίς τη φυσική παρουσία του συντρόφου ΒΑΣΙΛΗ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ. Παιδί αγροτικής οικογένειας, αγρότης μετέπειτα και ο ίδιος, διάλεξε από νωρίς να πορευτεί στη ζωή του μέσα από τον δρόμο της οργανωμένης πάλης με το ΚΚΕ για να βρει ο λαός μας διέξοδο στα προβλήματα που του φορτώνει ο καπιταλιστικός τρόπος ανάπτυξης, στην κοινωνία του σοσιαλισμού - κομμουνισμού. Τίμησε την ιδιότητά του ως μέλους της Τομεακής Επιτροπής και Γραμματέα της ΚΟΒ Ηρακλειδών του ΚΚΕ. Μας έκανε όλους περήφανους με το αποτύπωμα που άφησε στο χωριό του, στο νησί, στους αγρότες που τον εμπιστεύτηκαν και τον εξέλεξαν πρόεδρο του συλλόγου τους.

Στη μνήμη του, που παραμένει ανεξίτηλη, οι Οργανώσεις Βάσης συγκέντρωσαν το ποσό των 1.040 ευρώ.

ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΘΕΡΜΟΣ
ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΘΕΡΜΟΣ
Η αγαπημένη του σύζυγος, Λόρυ, προσφέρει στο Κόμμα το ποσό των 150 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Στις 16/08/2021 «έφυγε» πλήρης ημερών ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ ΝΑΣΟΣ, από την Καλαμάτα. Γεννημένος το 1926, από πρόσφυγες γονείς. Από νωρίς ασπάστηκε τα δημοκρατικά ιδεώδη. Ενεργό μέλος της ΕΠΟΝ και του Εφεδρικού ΕΛΑΣ, πάντοτε στην πρώτη γραμμή των λαϊκών αγώνων για δικαιοσύνη, ισότητα, σοσιαλισμό. Πάντα με χαμόγελο και μια τεράστια αγκαλιά να κλείσει μέσα της τον κόσμο όλο.

Στη ζωντανή μνήμη του η πολυαγαπημένη του σύζυγος Τερψιχόρη, τα παιδιά του Ομηρος και Γιάννης και ο εγγονός του Θάνος προσφέρουν 300 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω της Κομματικής Οργάνωσης Μεσσηνίας.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου ΚΩΣΤΑ ΣΤΟΥΡΑΪΤΗ, που «έφυγε» πρόωρα, λίγο πριν έρθει η συμφορά της πανδημίας, προσφέρουμε μέσω ΚΟ Τηλεπικοινωνιών το ποσό των 90 ευρώ για τις αυξημένες οικονομικές ανάγκες του Κόμματος που προέκυψαν στη δύσκολη και κρίσιμη περίοδο που διανύει.

Οι σύντροφοι και φίλοι Δημήτρης Μαύρος, Παναγιώτης Μηλιώτης, Δήμητρα Πασπαλιάρη

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου ΘΑΝΑΣΗ ΘΑΝΟΥ, που «έφυγε» από τη ζωή στις 8 Αυγούστου, οι σύντροφοί του από την ΚΟΒ Κάτω Αιγάλεω προσφέρουν το ποσό των 150 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Με την ευκαιρία των γενεθλίων του συντρόφου μου ΣΤΑΘΗ ΦΩΤΙΑΔΗ, που θα ήταν στις 3/9, προσφέρουμε οικογενειακώς 200 ευρώ, στο ΚΚΕ, το Κόμμα που αγάπησε και υπηρέτησε με συνέπεια και μαχητικότητα μέχρι το τέλος.

Ο Στάθης Φωτιάδης γεννήθηκε το 1934 στο χωριό Μεγάλη Στέρνα του νομού Κιλκίς. Προερχόμενος από αγωνιστική οικογένεια, από μικρή ηλικία συνδέθηκε με το ΚΚΕ, ως Αετόπουλο κατά τη διάρκεια της Κατοχής. Την περίοδο του εμφύλιου πολέμου, ολόκληρη η οικογένεια πέρασε με συνοδεία τμήματος του ΔΣΕ στο Μπούλκες, απ' όπου έφυγε το 1949, για την τότε ΛΔ Τσεχοσλοβακίας. Μαθήτευσε στο κρατικό εργοστάσιο βαριάς βιομηχανίας στο ΠΑΡΝΤΟΥΠΙΤΣΕ. Λίγες μέρες μετά την εκτέλεση - δολοφονία του σ. Ν. Μπελογιάννη, μαζί με άλλους 4 - 5 νεολαίους, έδωσε την αίτηση για να γίνει δόκιμο μέλος του ΚΚΕ. Υπηρέτησε το Κόμμα από όποια θέση τού ζητήθηκε, ενώ εκλέχθηκε Οργανωτικός Γραμματέας στην Κομματική Επιτροπή της ΚΟ του ΚΚΕ στη ΣΔ Τσεχοσλοβακίας. Τίμησε την ιδιότητα του μέλους και στελέχους του Κόμματος μέχρι και την τελευταία στιγμή της ζωής του.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΑΜΗΝΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΑΜΗΝΑΣ
Η σύζυγος και τα παιδιά του

***

ΦΩΤΟ

Η ΒΟΥΛΑ ΡΟΓΚΑΚΟΥ - ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ γεννήθηκε το 1928 στο χωριό Κόκκινα Λουριά Λακωνίας από γονείς φτωχούς αγρότες. Από μικρή διακρινόταν για το θάρρος της, με αποτέλεσμα να την χρησιμοποιεί πολλές φορές η Οργάνωση του χωριού ως σύνδεσμο με τους παράνομους αγωνιστές που κρύβονταν στις γύρω περιοχές. Στο χωριό όταν μάλωνε με τα παιδιά, τη φώναζαν «κομμουνιστάκι» επειδή ο αδερφός της, Βαγγέλης Ρογκάκος, ήταν κρατούμενος στην Ακροναυπλία ως κομμουνιστής. Οταν δημιουργήθηκε η ΕΠΟΝ δεν ήθελε να γραφτεί, γιατί θεωρούσε ότι η θέση της ήταν στο Κομμουνιστικό Κόμμα.

Στον Εμφύλιο αναγκάστηκε να φύγει από το χωριό, μετά τη σύλληψη της μητέρας και της μικρής της αδερφής και την εξορία τους στον Ασσο της Κορίνθου και στο Γύθειο αντίστοιχα. Εκείνη κατάφερε να φτάσει στην Αθήνα, σε συγγενικό της σπίτι, αλλά σε λίγες μέρες την συνέλαβε η Ασφάλεια Περιστερίου, ζητώντας της να κάνει δήλωση μετανοίας. Επειδή αρνήθηκε, την έβρισαν και τη βασάνισαν απάνθρωπα. Από το πολύ ξύλο άρχισε να αιμορραγεί στο στομάχι κι έτσι όπως ήταν τη μετέφεραν στη Γενική Ασφάλεια, από όπου σε πέντε μέρες την εξόρισαν μαζί με άλλες γυναίκες στη Χίο. Στο πλοίο, η Βούλα έκανε αιμόπτυση εξαιτίας της διάτρησης στομάχου κι έτσι όταν έφτασε στο νησί αναγκάστηκαν να τη στείλουν στο νοσοκομείο, όπου χειρουργήθηκε. Η εγχείρηση πέτυχε, η ασθενής όμως δεν μπορούσε να φάει τίποτα από τα σκουληκιασμένα όσπρια και ρέγγες που έτρωγαν για συσσίτιο.

Σε λίγο καιρό τη μετέφεραν στο Τρίκερι. Εκεί υπήρχαν εξόριστες γιατρίνες που τη βοήθησαν και ορισμένες που έπαιρναν δέματα από τους δικούς τους τα διέθεταν στις άρρωστες. Η Βούλα συνήλθε λίγο, όμως το στομάχι της εξακολουθούσε να πονάει. Σε λίγους μήνες όλες οι εξόριστες μεταφέρθηκαν στο Μακρονήσι για αναμόρφωση. Το πρώτο κιόλας βράδυ που άρχισαν τα βασανιστήρια, ήταν η πρώτη που διατάχθηκε να βγάλει το παλτό της για να τη δείρουν. Τη γλίτωσε μια ηλικιωμένη συνεξόριστη, η οποία μπήκε ανάμεσα σ' εκείνη και τον αλφαμίτη παρακαλώντας τον να χτυπήσει την ίδια γιατί η κοπέλα «είναι χειρουργημένη και θα πεθάνει» αν την χτυπούσε. Στο Μακρονήσι η Βούλα δεν μπορούσε να σταθεί στα πόδια της. Είχε πολύ αδυνατίσει κι ό,τι έτρωγε το έκανε εμετό. Τη μετέφεραν στο στρατιωτικό νοσοκομείο της Μακρονήσου κι έμεινε εκεί έως ότου ο Πλαστήρας έδωσε αμνηστία στις βαριά άρρωστες και ηλικιωμένες. Κανείς δεν πίστευε πως θα έφτανε ζωντανή στο σπίτι της. Εφυγε με φορείο μαζί με πέντε άλλες βαριά άρρωστες γυναίκες. Στην Αθήνα τη βοήθησε πολύ η Κομματική Οργάνωση με γιατρούς, φάρμακα κι ό,τι άλλο χρειαζόταν. Ετσι σιγά σιγά η Βούλα συνήλθε κι άρχισε τον αγώνα της επιβίωσης.

ΚΑΙΤΗ ΚΑΡΑΜΗΝΑ
ΚΑΙΤΗ ΚΑΡΑΜΗΝΑ
Στη μνήμη της οι αδερφές και οι ανιψιές της προσφέρουν στο ΚΚΕ 200 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ 3

Στη μνήμη των συντρόφων ΘΟΔΩΡΗ ΦΑΡΜΑΚΗ, ΠΟΠΗΣ ΧΡΥΣΟΓΟΝΙΔΗ και ΜΑΚΗ ΜΑΪΛΗ η οικογένεια Νίκου Αγγελόπουλου προσφέρει 100 ευρώ μέσω ΚΟΒ Ελευσίνας.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του σ. ΧΡΗΣΤΟΥ ΛΕΜΠΕΣΗ, σταθερού και ακλόνητου μαχητή του Κόμματός μας, προσφέρω 100 ευρώ μέσω ΚΟΒ Κέντρου Νέας Σμύρνης του ΚΚΕ.

Δημήτρης Πρωτοψάλτης

***

ΦΩΤΟ

Ο φίλος και σύντροφος ΣΠΥΡΟΣ ΑΚΤΥΠΗΣ «έφυγε» από τη ζωή τον Αύγουστο, σε ηλικία 79 ετών. Γεννήθηκε στη Ζάκυνθο, διετέλεσε γραμματέας της Νεολαίας Λαμπράκη στη Ζάκυνθο. Το 1966 μετακόμισε στην Αθήνα, συνελήφθη από τη χούντα και συνέβαλε στον αντιδικτατορικό αγώνα, ακόμα και ως φαντάρος, μαζί με τον σύντροφο Κώστα Κάππο και τον αγωνιστή Σίμο Χουδαβερδόγλου. Μετά την πτώση της χούντας έγινε μέλος του Κόμματος, το οποίο υπερασπίστηκε μέχρι τον θάνατό του.

Στη μνήμη του οι σύντροφοι Γιώργος Μοσχονάς και Ελένη Κουτσουρά προσφέρουν στο ΚΚΕ 60 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Ανδραβίδας - Κυλλήνης.

***

ΦΩΤΟ

Συμπληρώθηκαν 3 μήνες από την πρόωρη απώλεια του πολυαγαπημένου μας θείου και αδερφού ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΥΡΕΛΟΥ, που μέχρι τέλους δεν σταμάτησε να αγωνίζεται για την κατάργηση της εκμεταλλευτικής κοινωνίας, μέσα πάντα από τις γραμμές του Κόμματός μας.

Στη μνήμη του, μαζί με την υπόσχεση ότι θα συνεχίσουμε τον δίκαιο αγώνα του, προσφέρουμε στο Κόμμα μας, μέσω της ΚΟΒ Επισκευαστών Αυτοκινήτων, το ποσό των 200 ευρώ.

Οικογ. Κομνά - Κατερίνας, Γιώργου και Θωμά Ντάλιου

***

ΦΩΤΟ

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ (φωτ.), ο οποίος, παρά τα χρόνια του, έδινε το «παρών» του στις εκδηλώσεις και τις πορείες των ταξικών συνδικάτων και του ΚΚΕ, «έφυγε» φέτος το καλοκαίρι αναπάντεχα. Με την ευρυμάθεια του, την κομματική του στάση και τη σεμνότητά του, μας δίδαξε ήθος, αγωνιστικότητα, συνέπεια. Για πολλά χρόνια πρόεδρος στην Ενωση και την Ομοσπονδία Λογιστών, πάλεψε για τον ταξικό προσανατολισμό του συνδικαλιστικού κινήματος.

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ
ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ
Πέρασαν κιόλας 3 χρόνια από τότε που «έφυγε» ο ΝΑΠΟΛΕΩΝ ΖΗΣΗΣ, συνεπής συναγωνιστής στον χώρο των Οικονομολόγων. Σ' αυτούς που τον γνώριζαν λείπουν το χιούμορ του και η αποφασιστικότητά του. Λείπει και μας λυπεί η απουσία του και πιο πολύ στην αγαπημένη και πολυπληθή οικογένειά του.

Στη μνήμη τους προσφέρω στο ΚΚΕ 100 ευρώ.

Δ. Κ. Κ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της συναγωνίστριας, της αγαπημένης μας κουμπάρας, της λατρευτής μας νονάς, της υπέροχης ΘΑΛΕΙΑΣ (ΝΤΕΞΗ) τα βαφτιστήρια Σοφία - Πέτρος - Ελένη - Ξανθή, αντί στεφάνου και λουλουδιών, προσφέρουν στο τιμημένο ΚΚΕ, προς τιμήν του 21ου Συνεδρίου, το ποσό των 150 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Ντεπώ.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη της πεθεράς μου, ΦΩΤΕΙΝΗΣ ΤΟΓΙΑ, και του συντρόφου μου στη ζωή και στον αγώνα, ΣΠΥΡΟΥ ΤΟΓΙΑ, προσφέρω 100 ευρώ μέσω ΚΟΒ Καματερού του ΚΚΕ.

Τασία Τόγια

***

ΦΩΤΟ

Πριν από λίγους μήνες «έφυγε» από τη ζωή ο σύντροφος ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ. Το κενό που άφησε είναι δυσαναπλήρωτο από όλες τις πλευρές και πιο πολύ για μένα. Με το πρώτο τηλέφωνο ήταν παρών και πάντα με το χαμόγελο. Προς τιμήν του συντρόφου προσφέρω 50 ευρώ για το Κόμμα και στο Φεστιβάλ της ΚΝΕ.

Κίτσιος Τάσος, ΚΟΒ Ανω Λιοσίων

***

ΦΩΤΟ 3

Στις 13/8/2021 «έφυγε» από τη ζωή ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ Γ. ΜΥΤΙΚΑΣ. Αντιφασίστας, από τα παιδικά του χρόνια στη Σάμο, σύνδεσμος των μαχητών του ΔΣ Σάμου, αγωνιστής πάντα δραστήριος. Μέλος του τιμημένου ΚΚΕ, του Παραρτήματος Αγίας Παρασκευής Αττικής της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ, παρών σε κάθε κάλεσμα του Κόμματος για την ταξική πάλη. Πρωτοπόρος στη γενιά των Λαμπράκηδων, κρατούμενος της χούντας στα γεγονότα του Πολυτεχνείου, ακούραστος διακινητής του «Ριζοσπάστη», τιμήθηκε από την ΚΟΒ Αγ. Παρασκευής για τη δράση του. Συμβολικά, στη μνήμη του Παντελή Μύτικα, αδελφού της μητέρας μου ΚΑΙΤΗΣ ΚΑΡΑΜΗΝΑ, αγωνίστριας - ΕΠΟΝίτισσας, συντρόφισσας μέχρι το τέλος της ζωής της κι αταλάντευτων κομμουνιστών μαζί με τον πατέρα μου, ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΡΑΜΗΝΑ, προσφέρω στο κόμμα της ζωής τους, στο ΚΚΕ, 50 ευρώ μέσω ΚΟΒ Πυθαγορείου Σάμου.

ΣΤΟΥΡΑΙΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΣΤΟΥΡΑΙΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
Η ανεψιά του Κούλα Καραμηνά - Πόθου

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της αγαπημένης φίλης από την Α' Γυμνασίου, συντρόφισσας ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ (ΚΙΚΗΣ) ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΑΤΟΥ, προσφορά στο Κόμμα μας 100 ευρώ αντί για στεφάνι, όπως ζήτησε ο αδελφός της Χρήστος.

Η επιλογή της πολιτικής κηδείας της ταιριάζει στις πεποιθήσεις που διαμόρφωσε από τα πρώτα γυμνασιακά χρόνια. Την ίδια περίοδο που αν και το Κόμμα ήταν παράνομο, είχε διαμορφώσει το κριτήριο να μην το ταυτίζει με την ΕΔΑ.

Παθιασμένη με τους κομμουνιστικούς στόχους και ιδανικά, είχε την ατυχία να στερηθεί νωρίς την ενεργητική κομματική ζωή και δράση, όπως και την επιστημονική επαγγελματική της εργασία, λόγω της χρόνιας ασθένειάς της, ζήτημα που την πλήγωνε γιατί το συνειδητοποιούσε παρά την ασθένεια. Αυτά τα λόγια, μαζί με τη συμπαράσταση στα αδέλφια της Χρήστο - Ελένη, στα ανίψια της Τάσο, Παύλο, Τάνια, είναι μια ελάχιστη αποτίμηση της μακρόχρονης φιλίας και της κοινής μας ιδεολογικής - πολιτικής πορείας κομμουνιστικοποίησης από τα μαθητικά μας χρόνια.

Ελένη Μπέλλου


ΘΟΔΩΡΗΣ ΦΑΡΜΑΚΗΣ
ΘΟΔΩΡΗΣ ΦΑΡΜΑΚΗΣ

ΣΤΑΘΗΣ ΦΩΤΙΑΔΗΣ
ΣΤΑΘΗΣ ΦΩΤΙΑΔΗΣ

ΜΑΚΗΣ ΜΑΪΛΗΣ
ΜΑΚΗΣ ΜΑΪΛΗΣ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ

ΘΑΛΕΙΑ ΝΤΕΞΗ
ΘΑΛΕΙΑ ΝΤΕΞΗ

ΠΟΠΗ ΧΡΥΣΟΓΟΝΙΔΗ
ΠΟΠΗ ΧΡΥΣΟΓΟΝΙΔΗ

ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΕΛΟΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΕΛΟΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ

ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΑΝΟΣ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΑΝΟΣ

ΙΓΝΑΤΙΟΣ ΣΤΑΜΠΟΛΟΓΛΟΥ
ΙΓΝΑΤΙΟΣ ΣΤΑΜΠΟΛΟΓΛΟΥ

ΝΑΣΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ
ΝΑΣΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ

ΒΟΥΛΑ ΡΟΓΚΑΚΟΥ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ
ΒΟΥΛΑ ΡΟΓΚΑΚΟΥ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΠΥΡΟΣ ΑΚΤΥΠΗΣ
ΣΠΥΡΟΣ ΑΚΤΥΠΗΣ

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΜΥΤΙΚΑΣ
ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΜΥΤΙΚΑΣ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ (ΚΙΚΗ) ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΑΤΟΥ
ΑΓΓΕΛΙΚΗ (ΚΙΚΗ) ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΑΤΟΥ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ