Πέμπτη 16 Σεπτέμβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
47ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ ΟΔΗΓΗΤΗ
Βάζει τα «γιορτινά» του το Πάρκο Τρίτση
  • Πλήθος δραστηριοτήτων αυτές τις μέρες στον χώρο, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ
  • Δηλώσεις αθλητών, καλλιτεχνών και φορέων για τη συμμετοχή τους στις εκδηλώσεις

Με σεβασμό και φροντίδα για ένα από τα ωραιότερα πάρκα της Αττικής, προχωράει το στήσιμο του 47ου Φεστιβάλ στο Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «Αντ. Τρίτσης» στο Ιλιον, ώστε να είναι όλα έτοιμα για να υποδεχτούν την ερχόμενη βδομάδα τις εκδηλώσεις κορύφωσης του Φεστιβάλ.

Το μεγάλο πολιτικό - πολιτιστικό γεγονός για τη νεολαία της Αττικής είναι στις 23, 24 και 25 Σεπτέμβρη.

Το Σάββατο 25 Σεπτέμβρη θα απευθύνει χαιρετισμό ο Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ, Νίκος Αμπατιέλος, και στη συνέχεια θα μιλήσει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Παράλληλα με την εθελοντική δουλειά στελεχών, μελών και φίλων της ΚΝΕ και του ΚΚΕ, που καθαρίζουν και διαμορφώνουν τους χώρους του πάρκου για να φιλοξενήσουν τις Σκηνές και τα Στέκια του Φεστιβάλ, στο πάρκο ξετυλίγονται τις επόμενες μέρες και μια σειρά άλλες δραστηριότητες που αναδεικνύουν την ομορφιά του και την ανάγκη διεκδίκησης για την ουσιαστική φροντίδα του.

Στο πλαίσιο αυτό, την Κυριακή 19 Σεπτέμβρη οι φίλοι του «κόκκινου Αερόστατου» θα συγκεντρωθούν στο Πάρκο Τρίτση στις 5.30 μ.μ., για μια σειρά δράσεις με σύνθημα «Προστατεύουμε το περιβάλλον - σώζουμε τα δάση μας από πυρκαγιές». Θα περιηγηθούν στους χώρους όπου στήνεται το Φεστιβάλ, θα πάρουν μέρος σε αγωνίσματα και παιχνίδια γνώσεων κ.λπ.

Το πρωί της ίδιας μέρας θα γίνει επίσης στο πάρκο ο Λαϊκός Αγώνας Δρόμου 5 χλμ. και ο παιδικός αγώνας δρόμου 1 χλμ., στο πλαίσιο του 9ου Αθλητικού Camp της ΚΝΕ. Η εκκίνηση των αγώνων θα γίνει στις 10 π.μ. από την είσοδο του πάρκου στις εργατικές κατοικίες, όπου και θα καταλήξουν οι δρομείς, μετά τις όμορφες διαδρομές που έχουν σχεδιαστεί για τους αγώνες. Δηλώσεις συμμετοχών μπορούν να γίνονται στο email: kne@kne.gr και στο τηλέφωνο 6951165574.

  • Θυμίζουμε ότι το Αθλητικό Camp της ΚΝΕ θα απλωθεί και τις μέρες του 47ου Φεστιβάλ στο Αθλητικό Στέκι που θα υπάρχει στον χώρο, με επιδείξεις αθλημάτων, τουρνουά σκάκι, τοίχο αναρρίχησης και workshop ορειβατικής πεζοπορίας, ενώ θα ολοκληρωθεί το επόμενο Σαββατοκύριακο, 2 - 3 Οκτώβρη, με ένα διήμερο αναρρίχησης σε πεδία της νοτιοδυτικής Πάρνηθας και του Υμηττού.
  • Ο «Ριζοσπάστης» φιλοξενεί σήμερα δηλώσεις ανθρώπων του Αθλητισμού και άλλων χώρων για τη συμμετοχή τους στο Φεστιβάλ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ