Παρασκευή 17 Σεπτέμβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Με νέα μορφή η Α1 ανδρών

Με νέο σύστημα διεξαγωγής και τη συμμετοχή 16 ομάδων, που θα είναι χωρισμένες σε δύο ομίλους στην 1η φάση της διοργάνωσης, θα διεξαχθεί το πρωτάθλημα της Α1 πόλο ανδρών 2021 - 2022, η κλήρωση του οποίου πραγματοποιήθηκε χτες από την Κολυμβητική Ομοσπονδία.

Οι δύο όμιλοι της κατηγορίας διαμορφώθηκαν ως εξής: 1ος: ΑΕΚ, Εθνικός Πειραιά, ΠΑΟΚ, Απόλλων Σμύρνης, Γλυφάδα, Ολυμπιακός, Αρης, Παλαιό Φάληρο. 2ος: Υδραϊκός, ΟΥΚ Βολου, Χανιά, Περιστέρι, Χίος, Πανιώνιος, Βουλιαγμένη, Παναθηναϊκός.

Η πρεμιέρα προγραμματίστηκε για το Σάββατο 2 Οκτώβρη με τους εξής αγώνες: Για τον 1ο όμιλο ΑΕΚ - Παλαιό Φάληρο, ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός, Εθνικός - Αρης και Απόλλων Σμύρνης - Γλυφάδα. Για τον 2ο όμιλο Υδραϊκός - Παναθηναϊκός, Χανιά - Πανιώνιος, ΟΥΚ Βόλου - Βουλιαγμένη και Περιστέρι - Χίος.

Α1 γυναικών: Πρεμιέρα με δύο ντέρμπι

Με τη συμμετοχή 12 ομάδων θα διεξαχθεί το πρωτάθλημα της Α1 πόλο γυναικών της νέας περιόδου, περιλαμβάνοντας δύο γύρους κανονικής περιόδου, πλέι οφ και πλέι άουτ. Η πρεμιέρα του πρωταθλήματος προγραμματίστηκε για τις 6/10 και βάσει κλήρωσης περιλαμβάνει δύο ντέρμπι: Βουλιαγμένη - Ολυμπιακός και Εθνικός - Γλυφάδα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ