Σάββατο 2 Οχτώβρη 2021 - Κυριακή 3 Οχτώβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
47ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ ΟΔΗΓΗΤΗ
Μεγάλες συναυλίες και φόρος τιμής στον Μίκη Θεοδωράκη

Από ανατρεπτικά χιπ - χοπ μέχρι ρεμπέτικα και από έντεχνες μελωδίες μέχρι δυνατές ροκιές και ενδιάμεσα ξεκαρδιστικές παραστάσεις stand up comedy, οι τέσσερις μεγάλες Σκηνές του Φεστιβάλ «πήραν φωτιά» για τρεις μέρες στο πάρκο Τρίτση, ξεσηκώνοντας μικρούς και μεγάλους, με τους καλλιτέχνες να ευχαριστούν την ΚΝΕ και τον κόσμο γι' αυτήν την πλατιά και δυνατή επικοινωνία τους μετά από το πολύμηνο κλείσιμο των χώρων του Πολιτισμού, όπου έμειναν αβοήθητοι από την κυβερνητική πολιτική.

Η ΚΝΕ αφιέρωσε την τρίτη μέρα των εκδηλώσεων στη μνήμη του μεγάλου μουσικοσυνθέτη μας Μίκη Θεοδωράκη, που με το έργο του συνέβαλε καθοριστικά και στα Φεστιβάλ. Μια δέσμευση και ένα «ευχαριστώ» στον μεγάλο Μίκη. Και μια υπόσχεση ότι το ανεξάντλητο έργο του θα φτάσει σε κάθε νέο και νέα, ότι με τις μουσικές του θα πορευόμαστε ώσπου να σημάνουν οι καμπάνες της κοινωνικής απελευθέρωσης!

Ιδιαίτερη αναφορά άλλωστε έγινε και στις περισσότερες συναυλίες του Φεστιβάλ στον Μίκη, ενώ με θέρμη αγκάλιασε ο κόσμος τα ιδιαίτερα μουσικά αφιερώματα που έγιναν στο έργο του, που τραγουδήθηκε απ' όλα τα στόματα.






Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ