Σάββατο 2 Οχτώβρη 2021 - Κυριακή 3 Οχτώβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
47ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ ΟΔΗΓΗΤΗ
Συγκλονιστικές στιγμές στη μεγαλύτερη πολιτική συγκέντρωση της χρονιάς

Οι στιγμές ήταν συγκλονιστικές το Σάββατο, την ώρα της πολιτικής συγκέντρωσης, όπου μίλησε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας και χαιρέτισε ο Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ Νίκος Αμπατιέλος. Μια θάλασσα ανθρώπων «κύκλωσε» τους χώρους του Πάρκου Τρίτση, έχοντας στην «καρδιά» της την Κεντρική Σκηνή του Φεστιβάλ.

Η πολιτική συγκέντρωση του 47ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» ήταν τεράστια, απλώθηκε απ' άκρη σ' άκρη σε όλο τον χώρο του πάρκου που αξιοποιείται για τις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ.

Δεν είναι μόνο η πρωτόγνωρη συμμετοχή, αλλά και το κλίμα που φανερώνει το «τεντωμένο αυτί» στις θέσεις του Κόμματος για τις εξελίξεις, την πολιτική πρόταση του ΚΚΕ. Είναι το γεγονός ότι δεκάδες χιλιάδες συγκεντρωμένοι ακούνε με προσοχή κάθε πρόταση και κάθε λέξη από την ομιλία του Δ. Κουτσούμπα και τον χαιρετισμό του Ν. Αμπατιέλου. Είναι η ατμόσφαιρα, το γεγονός ότι εκτός από τα συνθήματα που κάθε τόσο σκίζουν την ατμόσφαιρα, δεν ακούγεται «κιχ». Είναι τα χιλιάδες υψωμένα χέρια κατά την ολοκλήρωση της συγκέντρωσης, στο άκουσμα της «Διεθνούς».




Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ