Τετάρτη 6 Οχτώβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΩΝ ΗΛΕΙΑΣ
Νέο αγωνιστικό ραντεβού με συλλαλητήριο στον Πύργο στις 14 Οκτώβρη

Να προχωρήσει σε συλλαλητήριο στον Πύργο, το πρωί της Πέμπτης 14 Οκτώβρη, αποφάσισε η Συντονιστική Επιτροπή Πυρόπληκτων νομού Ηλείας, σε συνέχεια των δράσεών της προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα τεράστια προβλήματα που άφησε πίσω της η πύρινη λαίλαπα.

Εχουν περάσει δύο μήνες από τις καταστροφικές πυρκαγιές και όπως τονίζεται, δεν έχει παρθεί κανένα ουσιαστικό μέτρο αντιμετώπισης της κατάστασης που παραμένει αρκετά δύσκολη, ιδιαίτερα στις πυρόπληκτες περιοχές.

Το προηγούμενο διάστημα πραγματοποιήθηκαν συνελεύσεις στα χωριά Λάλα και Πελόπιο, όπου συμφωνήθηκε να συνεχιστούν οι κινητοποιήσεις. Μέσα στις επόμενες μέρες, άλλωστε, θα διεξαχθούν συνελεύσεις στο Χελιδόνι, στη Νεμούτα, στην Ηράκλεια και άλλα χωριά.

Παράλληλα, η Συντονιστική Επιτροπή απευθύνει κάλεσμα συμμετοχής στο συλλαλητήριο και σε άλλους φορείς του νομού, ενώ ένα από τα ζητήματα που θα απασχολήσουν και το συλλαλητήριο είναι η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με τη σταφίδα, όχι μόνο λόγω της πολύ χαμηλής τιμής της φέτος, αλλά και λόγω των ζημιών που υπέστησαν αρκετοί παραγωγοί.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ