Τετάρτη 6 Οχτώβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ
Στο ρυθμό των κρίσιμων αναμετρήσεων

Eurokinissi

Στη σκιά του σοβαρού τραυματισμού του Κάρλος Ζέκα, η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου προετοιμάζεται για τις δύο κρίσιμες εκτός έδρας αναμετρήσεις με αντιπάλους τη Γεωργία (9/10) και τη Σουηδία (12/10) για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022. Η είδηση του τραυματισμού του Ελληνοπορτογάλου παίκτη της Κοπεγχάγης σε αγώνα για το πρωτάθλημα Δανίας, όπου υπέστη ρήξη χιαστών και χάνει το υπόλοιπο της σεζόν, είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί βαρύ κλίμα στην Εθνική, με το τεχνικό επιτελείο να προβληματίζεται για την κάλυψη του κενού του ενόψει των δύο επικείμενων ματς, που αναμένεται να κρίνουν πολλά για τον στόχο της πρόκρισης στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ. Για «σημαντική απώλεια, που θα πρέπει να καλύψουν οι υπόλοιποι παίκτες» έκανε λόγο ο ομοσπονδιακός τεχνικός Τζον Φαν Σιπ.

Εκτός του Ζέκα ο Ολλανδός προπονητής δεν έχει στη διάθεσή του τους επίσης τραυματίες Γαλανόπουλο, Φούντα, Διούδη και Ρέτσο. Αντίθετα, επέστρεψε στην αποστολή ο Μασούρας, ενώ κλήθηκε και ο Αθανασιάδης μετά τις σπουδαίες εμφανίσεις που πραγματοποιεί ως τερματοφύλακας της μολδαβικής Σερίφ.

Στις δηλώσεις του ο Φαν Σιπ εξέφρασε αισιοδοξία για τους προσεχείς αγώνες, ενώ στάθηκε στην καλή διάθεση με την οποία επέστρεψαν οι διεθνείς στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ