Πέμπτη 28 Οχτώβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΛΑΪΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ
Μέχρι την Κυριακή συνεχίζονται οι εγγραφές

Για 8η συνεχόμενη χρονιά οι καθηγητές του Λαϊκού Φροντιστηρίου Καισαριανής συνεχίζουν να προσφέρουν εθελοντικά μαθήματα στα παιδιά της πόλης, με στόχο να δώσουν μια «ανάσα» στα τεράστια οικονομικά βάρη που επωμίζονται οι οικογένειες για να μπορέσουν τα παιδιά τους να αποκτήσουν την απαιτούμενη γνώση, αφού και η Εκπαίδευση έχει γίνει ένα καλοπληρωμένο εμπόρευμα.

Φέτος τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν διά ζώσης στον χώρο του 2ου Γυμνασίου, με τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων προστασίας.

Αιτήσεις συμμετοχής βρίσκονται στον χώρο του 2ου Γυμνασίου και στην ιστοσελίδα του Λαϊκού Φροντιστηρίου (https://laikofrontistiriokaisarianis.wordpress.com/) και υποβάλλονται μέχρι 31 Οκτώβρη.

Τα μαθήματα έχουν ήδη ξεκινήσει για κάποια τμήματα, ακολουθώντας το πρόγραμμα των εθελοντών καθηγητών.

Οπως αναφέρουν οι εθελοντές καθηγητές του Λαϊκού Φροντιστηρίου, «συνεχίζουμε να προσφέρουμε το έργο μας με αγάπη και μεράκι για τους μαθητές μας, μετρώντας επιτυχίες με εισαγωγή στις σχολές προτίμησής τους.

Παίρνουμε καθημερινά θάρρος από τον μεγάλο αγώνα που δίνουν οι μαθητές μέσα και έξω από τις τάξεις τους, για να μπορέσουν να κατακτήσουν τη γνώση, να μάθουν τη ζωή, τους νόμους της.

Αντλούμε πείσμα και παλεύουμε ώστε να αγωνιστεί και να διεκδικήσει ο μαθητής ένα σχολείο που θα μορφώνει, δεν θα εξοντώνει».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ