Σάββατο 30 Οχτώβρη 2021 - Κυριακή 31 Οχτώβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΔΙΕΘΝΗ
Με τον πρέσβη της Παλαιστίνης συναντήθηκε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ

Από τη συνάντηση
Από τη συνάντηση
Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, συναντήθηκε την Παρασκευή με τον πρέσβη του κράτους της Παλαιστίνης, Μαρουάν Τουμπάσι. Στη συνάντηση συμμετείχε, επίσης, ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής του Κόμματος.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε φιλικό κλίμα, στο πλαίσιο της αναχώρησης του Παλαιστίνιου πρέσβη από την Αθήνα, μετά την 8ετή υπηρεσία του στην Ελλάδα.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Μ. Τουμπάσι ευχαρίστησε το ΚΚΕ για τη συνεργασία και τη στήριξη στον αγωνιζόμενο Παλαιστινιακό λαό. Ο Δ. Κουτσούμπας εξέφρασε τις ευχαριστίες του για τις δημιουργικές σχέσεις ανάμεσα στο ΚΚΕ και την παλαιστινιακή πρεσβεία. Και από τις δύο πλευρές εκτιμήθηκε ότι τα 8 αυτά χρόνια αναπτύχθηκαν οι σχέσεις του ΚΚΕ με το παλαιστινιακό κράτος, δυνάμωσε η αλληλεγγύη στον Παλαιστινιακό λαό κατά της ισραηλινής κατοχής.

Ο Παλαιστίνιος πρέσβης ενημέρωσε την αντιπροσωπεία του ΚΚΕ για τις τελευταίες εξελίξεις στην Παλαιστίνη και την επίθεση του ισραηλινού κράτους. Ο Δ. Κουτσούμπας διαβεβαίωσε τον πρέσβη ότι το ΚΚΕ, από θέση αρχών, θα συνεχίσει και την επόμενη περίοδο με όλες του τις δυνάμεις τη διαχρονική αλληλεγγύη του στον Παλαιστινιακό λαό για την ικανοποίηση των δίκαιων στόχων του.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ