Κυριακή 17 Φλεβάρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΣΚΑΚΙ
Πρωτάθλημα Γυναικών Αττικής 2002
  • Δέκα προκριματικά τουρνουά για τον «Ικαρο»
  • 1ο Σκακιστικό Πρωτάθλημα μέσω διαδικτύου στην Ελλάδα

Ο νικητής των κλειστών τουρνουά του «Ικαρος», Αλεξ. Κωστούρος (δεύτερος αριστερά), στο ΣΟ Αμπελοκήπων. Στο βάθος σκακίστριες κάνουν ανάλυση παρτίδας
Ο νικητής των κλειστών τουρνουά του «Ικαρος», Αλεξ. Κωστούρος (δεύτερος αριστερά), στο ΣΟ Αμπελοκήπων. Στο βάθος σκακίστριες κάνουν ανάλυση παρτίδας
Σήμερα το πρωί - ώρα 10.30 - διεξάγεται ο 2ος γύρος του Διεθνούς Τουρνουά Γυναικών, που είναι αφιερωμένο στη μνήμη της σκακίστριας του Συνδέσμου Αιγυπτιωτών - Γ' Σεπτεμβρίου 56 1ος όροφος τηλ. 010-8254.289 - Αφροδίτης Βαζελάκη.

Το διεθνές τουρνουά «Αφροδίτη», αποτελεί παράλληλα και το Ατομικό Ανοιχτό Πρωτάθλημα Γυναικών Αττικής 2002, συνδιοργανωτές του οποίου είναι, ο ΣΑΕ, η ΕΣΟ και η Ενωση Σκακιστικών Σωματείων Νομού Αττικής.

Για όσες και όσους θέλουν να παρακολουθήσουν (σήμερα το απόγευμα - 18.30 - παίζεται και ο 3ος γύρος) τους αγώνες, η είσοδος είναι ελεύθερη. Οι υπόλοιποι έξι γύροι θα παιχτούν καθημερινά στις 17.30, εκτός του 9ου και τελευταίου γύρου που θα ξεκινήσει στις 16.30 λόγω της τελετής λήξης.

  • Στα πλαίσια του Διεθνούς τουρνουά «Ικαρος 2002» έχουν διεξαχθεί στον Πανελλήνιο ΓΣ και στο ΣΟ Αιγάλεω, 3 ατομικά πρωταθλήματα Α' Κατηγορίας (νικητές ήταν οι Ντανσένκο της ομάδας του Μενιδίου «Ευκλείδης», Κλώκας του Πανελλήνιου ΓΣ και Κολάνι του ΣΟ Αμπελοκήπων), 3 ατομικά πρωταθλήματα Β' κατηγορίας, (νικητές ήταν οι Λαμπρόπουλος της ΠΣ Αγ. Δημητρίου, Κοκμάδης του ΑΚ Ζωγράφου και Ντουντανιώτης του ΑΟ Κηφισιάς) και 2 κλειστά τουρνουά νόρμας ΥΜ νικητής των οποίων ήταν ο Αλέξ. Κωστούρος.
  • Οι φίλοι και χρήστες του διαδικτύου, μπορούν να παρακολουθήσουν το 1ο Σκακιστικό Πρωτάθλημα μέσω διαδικτύου στην Ελλάδα που διεξάγεται αυτές τις μέρες με διοργανωτές τους: Hellas Chess Club (www.chess.gr" target="_blank">http:///www.chess.gr) και μαύρη βασίλισσα (http://www.blackgqeem.net).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ